Ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη: “Έχω θυμό…, νιώθω οργή, έχουμε να κάνουμε με τομάρια…”

Έχουν σοκάρει τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως και αποκαλύπτουν τους ανατριχιαστικούς διαλόγους μεταξύ των υπαλλήλων στα σταθμαρχεία της ευρύτερης περιοχής του δυστυχήματος. Μιλούσαν για τράκα, σουβλάκια και γυναίκες.


Φυσικά οι εν λόγω διάλογοι έχουν προκαλέσει την οργή τόσο της κοινής γνώμης όσο και των οικογενειών των θυμάτων. Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας που βρέθηκαν στο μοιραίο τρένο μαζί με την ξαδέλφη τους, και βρήκαν και οι τρεις τραγικό θάνατο μετά την πρόσκρουση των τρένων, ξεσπά για όλα αυτ΄απου βιώνει.


Ο πατέρας των διδύμων μιλά στο “Star” εκφράζοντας τον θυμό και την απόγνωσή του για όσα συνέβησαν, ενώ χαρακτηρίζει «τομάρια» τους ιθύνοντες της τραγωδίας. Συμπληρώνει πως όλα αυτά είναι αναμενόμενα, αφού ζούμε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα είπε « Έχω θυμό..Τι να ακούσω; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε..»

Πηγαίνοντας να μαζέψει τα πράγματα των παιδιών του


«Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις που είμαι εγώ τώρα; Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μία οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια», σχολίασε εμφανώς καταβεβλημένος ο κύριος Δημήτρης Πλακιάς.

Σχετικά άρθρα