Υποδεχτείτε την άνοιξη με τoυς πιο εμπνευσμένους χρωματικούς συνδυασμούς!

Ο καιρός σαν να άρχισε να γλυκαίνει σιγά σιγά και μαζί του άρχισαν να γλυκαίνουν και οι αποχρώσεις που επιλέγουμε για τις καθημερινές μας εξόδους. Αφήνουμε τα πιο έντονα κια σκούρα χρώματα στην άκρη και επιλέγουμε τα αγαπημένα μας παστέλ και πιο ανοιχτά χρώματα.

Αν και το κρύο καλά κρατεί ακόμα, οι ηλιόλουστες μέρες μας φτιάχνουν την διάθεση και μας βάζουν και πάλι στο κλίμα της άνοιξης. Λίγο πολύ εναρμονιζόμαστε με το φυσικό περιβάλλον και τα χρώματα της φύσης. Φυσικά αυτή η αλλαγή επιδρά θετικά και στην ίδια μας την διάθεση, καθώς οι χρωματικοί συνδυασμοί δίνουν και παίρνουν.

Μην φοβηθείτε να βάλετε χρώμα στις καθημερινές σας εμφανίσεις, δεν είναι καθόλου νωρίς. Ίσα ίσα ήρθε η ώρα να βάλετε χρωματιστές πινλιές μόδας στις εμφανίσεις σας και να τραβήξετε και πάλι τα βλέμματα επάνω σας.

Σας το λέμε πάντα και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το λέμε, επιλέξτε και φορέστε εσείς η ίδια τα ρούχα σας, μην τα αφήσετε να σας φορέσουν εκείνα. Κοινώς φορέστε ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και πάνω από όλα ο ευατός σας. Εμείς σας προτείνουμε τους πιο υπέροχουσ και μοδάτους χρωματικούς συνδυασμούς για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας μοναδικό στυλ!

Καρό παντελόνι με το αγαπημένο μας τζιν τζάκετ!

Τα καρό παντελόνια είναι πάντα στη μόδα, μην τα φοβηθείτε. Ανάλογα το χρώμα του παντελονιού, επιλέξτε στις ίδιες αποχρώσεις το t-shirt σας αλλά και τα αξεσουάρ με τα οποία θα ολοκληρώσετε το look σας!

Ένα πιο αθλητικό look, πάντα με χρώμα!

Το αγαπημένο μας πορτοκαλί, γιατί όχι και με κάποιο σχέδιο φούτερ που συνδυάζεται εύκολα και πολύ ταιριαστά με λευκό ή εκρού υφασμάτινο παντελόνι, είναι ό, τι πρέπει για ένα ανοιξιάτικο πρωινό.

Τα αγαπημένα όλων μας floral!

Επιλέξτε χρώματα που σας φωτίζουν, όπως λευκό ή κάποιο απαλό ροζ και συνδυάστε το με κάτι floral. Αυτό μπορέι να είναι ένα ελαφρύ πανοφώρι, μία τσάντα ή ακόμα και ένα μπλουζάκι. Ιδανική επιλογή για να την συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν!

Ανακατεμένα γήινα χρώματα που θα απογειώσουν το στυλ σου!

Τα γήινα χρώματα, όπως το πράσινο ή το καφέ και οι αποχρώσεις τους είναι ιδανική επιλογή για αυτήν την εποχή. Συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και δίνουν εκπληκτικό αποτέλεσμα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Όταν τα χρώματα προέρχονται από την ίδια χρωματική παλέτα, μην φοβηθείτε να τα συνδυάσετε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Άνοιξη χωρίς φούστα δεν γίνεται!

Όλες κάποτε αγοράσαμε μία εξαιρετική φούστα, σε έντονο χρώμα επειδή ήταν της μόδας αλλά κάπως την ξεχάσαμε στην ντουλάπα μας. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να την εμφανίσουμε και πάλι και να την συνδυάσουμε με ένα απλό πουλοβεράκι, πιο ελαφρύ, ανάλογα με τον καιρό. Για μία πορτοκαλί φούστα επιλέξτε αξεσουάρ σε καφέ χρώμα!

Παραμείνετε απλή, αλλά πάντα στο πνεύμα!

Φορέστε το πιο άνετο τζιν που έχετε με πολύχρωμο λεπτό πουλοβεράκι σε παστέλ χρώματα. Εξτρα στυλιστικό tip, επιλέξτε κάποιο λεπτό πουκαμισάκι για από μέσα, στις ίδιες αποχρώσεις και κάντε την διαφορά έτσι απλά!

Σχετικά άρθρα