Θεσσαλονίκη: Άντρας έλουσε την συγκάτοικό του με νέφτι και οινόπνευμα και απειλούσε να την κάψει

Ένα νέο περιστατικό ωμής και ανεξέλεγκτης βίας ήρθε στο φως, στην Θεσσαλονίκη. Την ώρα που άλλη μία γυναικοκτονία συγκλόνισε την Κύπρο, όταν ένας άντρας στραγγάλισε την σύντροφό του, αφού πρώτα την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και έπειτα την πέταξε στον γκρεμό.

Το νέο αυτό περιστατικό συνέβη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όταν ένας 48χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία, έριξε εύφλεκτο και καυστικό υλικό στην 59χρονη συγκάτοικό του. Ο άντρας απείλησε πως θα την κάψει ζωντανή, κρατώντας στα χέρια του αναπτήρα.

Στην συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς και οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Ευτυχώς και για καλή της τύχη η 59χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πιθανότατα ο κατηγορούμενος, ο οποίος απαγόρευσε στη γυναίκα να εξέλθει του διαμερίσματος, φέρεται να χρησιμοποίησε νέφτι και οινόπνευμα.

Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό και οδήγησαν τον 48χρονο να προβεί στην αποτρόπαια αυτή πράξη, η οποία ευτυχώς δεν ήταν μοιραία για την 59χρονη γυναίκα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, όπου και θα αποφασιστεί η ποινή του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα