Μαντόνα: “Να είσαι χαρούμενος με αυτά που έχεις”-Οι 5 “χρυσοί κανόνες ευτυχίας” της διάσημης ποπ σταρ που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο instagram τους 5 χρυσούς κανόνες που ακολουθεί η ίδια και η οικογένειά της, ώστε να ζουν ευτυχισμένοι.

Στα 64 της είναι ακόμα φλογερή και πανέμορφη και συνεχίζει να είναι πρότυπο για τις θαυμάστριές της ανά τον κόσμο. Όπως αποκάλυψε η daily mail ο 29χρονος προπονητής πυγμαχίας Τζος Πόπερ είναι ο νέος που έχει κλέψει την καρδιά της.

Ωστόσο η σταρ είναι και μητέρα 6 παιδιών και αυτό σημαίνει πως πρέπει να βάζει όρια ώστε όλα να κυλούν αρμονικά μέσα στο σπίτι! Λίγο πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράζοντας με τους ακολούθους της τους 5 χρυσούς κανόνες ευτυχίας που ακολουθεί η ίδια αλλά και τα μέλη της οικογένειάς της. Μία λίστα γεμάτη από θετικές συμπεριφορές και κινήσεις αγάπης και ανθρωπιάς προς τους άλλους!


Οι 5 χρυσοί κανόνες της Μαντόνα

  1. Nα χαμογελάς
  2. Να είσαι χαρούμενος
  3. Να ακούς τι έχουν να πουν οι άλλοι
  4. Να μιλάς πάντα με ευγένεια
  5. Να είσαι χαρούμενος με αυτά που έχεις

Η Μαντόνα μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να χαμογελάμε. όποιες δυσκολίες και αν συναντήσουμε και φυσικά να είμαστε χαρούμενοι. Είναι πολύ πολύ σημαντικό να ακούμε αυτά που οι άλλοι έχουν να μας πουν και να τους δίνουμε σημασία. Ακόμα δεν πρέπει να ξεχνάμε να μιλάμε πάντα με ευγένεια και καλοσύνη και να σεβόμαστε όποιον έχουμε απέναντί μας. Τέλος ο τελευταίος, αλλά όχι ασήμαντος κανόνας ευτυχίας είναι να είμαστε χαρούμενοι με αυτά που έχουμε και όχι με αυτά που θα θέλαμε να είχαμε.

Αυτούς τους χρυσούς κανόνες φαίνεται να ακολουθεί η Μαντόνα, ώστε να επιτυγχάνει την ευτυχία για εκείνη και τα 6 της παιδιά!

Σχετικά άρθρα