Ευχάριστα νέα: Ξύπνησε η 25χρονη Ανυσία, που τραυματίστηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη- Βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr η 25χρονη πολυτραυματίας, η οποία ήταν μία από τους επιβάτες του επιβατηγού τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, είναι πλέον καλά και μπορεί να επικοινωνήσει πλήρως με το οικείο της περιβάλλον, ενώ ανταπεξέρχεται πλήρως στα εξωτερικά ερεθίσματα. Η 25χρονη βρισκόταν σε καταστολή, από την οποία επανήλθε σύμφωνα με τις πληροφορίες.


Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας της


Παράλληλα, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και ταυτόχρονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, δίχως την υποστήριξη μηχανικού αερισμού.
Παρά την βελτίωση της υγείας της, Να σημειωθεί, η 25χρονη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου.

Παρότι πολλά μέα μετέδωσαν πως η Ανυσία Λιούρη βρισκόταν σε κωμα, κάτι τέτοιο δεν ισχύι όπως υπεύθυνα δήλωσε ο πατέρας της. Η κόρη του βρισκόταν διασωληνωμένη σε ήπια καταστολή, αλλά ποτέ δεν ήταν σε κώμα. Όπως χσαρακτηριστικά επισήμανε και ολόκληρη η οικγένειά της αλλά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι!

Δείτε την ανάρτηση του:

Σχετικά άρθρα