Άγρια επίθεση με μαχαίρι από ομάδα νεαρών σημειώθηκε έξω από το εφετείο Αθηνών-Στο νοσοκομείο 1 τραυματίας

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στο Εφετείο στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας αποδίδει το περιστατικό σε οπαδικά κίνητρα

Περίπου τριάντα νεαροί επιτέθηκαν σε άλλα δύο άτομα έξω από καφετέρια. Το αποτέλεσμα ήταν να τους χτυπήσουν και να τους τραυματίσουν. Μάλιστα ο ένας εκ των δύο νεαρών έχει τραυματιστεί στο μηρό, μετά από μαχαιριά που δεχτηκε στο σημείο. Ο νεαρός έχει μεταφερθέι στο νοσοκομείο, όπου θα του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών αρχών και δυνάμεων, οι οποίες επενέβησαν και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χημικών και φωτοβολίδων κρότου λάμψης.

Αυτή την ώρα η έρευνα για τα αίτια της επίθεσης καθώς και την εύρεση όλων των εμπλεκόμενων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως αναφέρει το iefimerida την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε εξέλιξη στο Εφετείο δίκη για οπαδική βία. Μένει να δούμε κατά πόσο τα δύο αυτά σχετίζονται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα