Μοντέρνες ανοιξιάτικες ιδέες για να επιλέξετε τον τέλειο συνδυασμό για τις καθημερινές σας εμφανίσεις

Η μόδα είναι πολύ εύκολη υπόθεση, αν ξέρεις από ποια πλευρά να την δεις! Εμείς σας παρουσιάζουμε την καλύτερη και σας δίνουμε τις πιο εμπνευσμένες ιδέες, ώστε να πατήσετε πάνω σε αυτές και να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις και σύνολα που θα κερδίσουν τα βλέμματα, αλλά και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

όπως λέμε συνέχεια, αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι να νιώθουμε καλά μέσα σε αυτό που φοράμε, να νιώθουμε ο εαυτός μας. Με λίγα λόγια εμείς να φοράμε τα ρούχα και όχι εκείνα εμάς. Δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε πολλά ευρώ στην ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, αν και μία μικρή ανανέωση πάντα χρειάζεται! “Ξεσκονίστε” την ντουλάπα σας και φέρτε μπροστά όλα εκείνα τα κάποτε αγαπημένα κομμάτια που δεν αποχωριζόσασταν.

Η άνοιξη μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς και να αναδείξουμε την “χρωματιστή” πλευρά μας. Ας δούμε λοιπόν τρόπους που μπορούμε να συνδυάσουμε εύκολα αλλά προ πάντων πρωτότυπα τα αγαπημένα κομμάτια, πάντα παραμένοντας στην μόδα με το δικό μας προσωπικό στυλ και την ξεχωριστή μας φινέτσα!

Το total black της άνοιξης

Συνδυάζεται υπέροχα με χρωματιστό τσαντάκι που θα σπάσει την μονοτονία των χρωμάτων και θα δώσει άλλη πνοή στην εμφάνισή σας!

Το πολύ χρώμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Με βάση το αγαπημένο σας τζιν, επιλέξτε ένα t-shirt σε χρώμα που σς εκφράζει. Πατήστε πάνω στην χρωματική του παλέτα και αντίστοιχα εμπλουτίστε την εικόνα σας με χρωματιστά αξεσουάρ που όπως βλέπετε ταιριάζουν απίστευτα μεταξύ τους!

Θα το τολμούσατε;

Εμείς λέμε ναι! Οι ίδιοι χρωματικοί συνδυασμοί πάνω- κάτω ήταν, είναι και θα είναι στην μόδα! Σπάστε το χρώμα που θα επιλέξετε για το total look σας με διαφορετικό χρώμα στην τσάντα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ!

Τα t-shirt με στάμπα επιστρέφουν

Ένα εντυπωσιακό t-shirt με στάμπα θα τραβήξει τα βλέμματα και σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό μεν, διαχρονικό δε. Το στυλ σας δεν πρέπει να περιορίζεται, αντίθετα πρέπει να είναι ελεύθερο και δημιουργικό!

Παραμένουμε σταθεροί στα animal print

Φυσικά και παραμένουμε σταθεροί στα animal print! Μοναδική επιλογή ειδικά για αυτήν την εποχή του χρόνου, συνδυάζεται πανεύκολα με το δερμάτινό σας και τα αγαπημένα σας sneackers!

Last but not least!

Kλασική αγαπημένη και ασφαλής επιλογή, ειδικά για τις μέρες που θέλουμε να κάνουμε μια πιο minimal εμφάνιση. Τζιν που ταιριάζει απίστευτα με άσπρο πουκάμισο, ψηλοτάκουνες γόβες ή και sneackers -ανάλογα την ώρα και την περίσταση-, για να είστε πάντα στυλάτη!

Σχετικά άρθρα