Στάχτη γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια μητέρα με το βρέφος της-Την υπόθεση αναλαμβάνει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών

 Τα ξημερώματα της Παρασκευής σημειώθηκε μεγάλη φωτιά σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, ενώ γρήγορα η φωτιά εξαπλώθηκε και συην υπόλοιπη πολυκατοικία πολύ γρήγορα, κάτι το οποίο φαίνεται από τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

Πυροσβέστες επιχειρούν σε εστιατόριο στη Νέας Σμύρνη που έπιασε φωτιά τα ξημερώματα, Αθήνα Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023. Το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας και εξαιτίας της πυρκαγιάς κινδύνευσαν άνθρωποι που διαμένουν σε αυτή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Υπό έλεγχο κατάφερε να θέσει η Πυροσβεστική τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε εστιατόριο που στεγάζεται σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη. Πρόκειται για το εστιατόριο Cavaliere, ένα σχετικά καινούριο εστιατόριο, που λειτουργεί περίπου ενάμιση χρόνο.

 Το εστιατόριο καταστράφηκε ολοσχερώς

Το εστιατόριο καταστράφηκε ενώ ζημίες προκλήθηκαν στην πρόσοψη της πολυκατοικίας καθώς και στα διαμερίσματα. Δείτε την εικόνα σήμερα το πρωί:

   Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Ωστόσο πρόλαβε και προκάλεσε αρκετές ζημιές ακόμα και σε ολόκληρη την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από το εστιατόριο.

   Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

   Η πυροσβεστική σε συνεργασία με την αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, καθώς αρμόδιοι μιλάνε από τις πρώτες πρωινές ώρες με τους υπέυθυνους του καταστήματος.

Την υπόθεση του εμπρησμού γνωστού εστιατορίου της Νέας Σμύρνης, ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

   Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο – τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

   Σημειώνεται, ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ενας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα