Άφαντη η 26χρονη που εξαφανίστηκε με την 3χρονη κόρη της: Φόβος πως έχει διαφύγει λαθραία στο εξωτερικό- Τις ψάχνει ο πατέρας του παιδιού

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 26χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της, οι οποίες εξαφανίστηκαν. Ο πατέρας του κοριτσιού, 32 ετών μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.


Όπως δήλωσε ο ίδιος στις αρμόδιες αρχές, την Τρίτη 21 Μαρτίου, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί και το παιδί τους. Από εκείνη την ώρα, μητέρα και κόρη δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.


Οι αρχές της περιοχής έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό τους, χωρίς να έχουν κάποια αποτελέσματα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Σημειώνεται πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, ωστόσο συζούσε στο ίδιο σπίτι. Ο 32χρονος έχει αναγνωρίσει την 3χρονη κόρη του.


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Live News ο πατέρας του 32χρονου αποκάλυψε αρκετά στοιχεία για την υπόθεση και τις ημέρες πριν την εξαφάνιση των δύο.


Όπως είπε το ζευγάρι ζούσε κατά την διάρκεια του χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, αλλά συχνά πήγαινε στην Χαλκιδική εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο πατέρας του 32χρονου είπε επίσης πως το ζευγάρι είχε ταξιδέψει μαζί στη Γαλλία, όταν και διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα η 26χρονη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της.


«Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…», ανέφερε ο ίδιος. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (σ.σ. της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».


Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Η δική του προσωπική εκτίμηση είναι πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.


«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου» είπε.
Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει λαθραία στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Σχετικά άρθρα