Θλίψη για το χαμό της 22 χρονης Πέννυς, πρωταθλήτριας κολύμβησης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο- Ήταν έτοιμη να αρραβωνιαστεί

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα μια 22χρονη σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα κοντά στην περιοχή των Αρχάνων. Πρόκειται για την Πέννυ Μουλιανάκη, πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης.

‘Αγνωστο πως, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο κορίτσια 22 ετών, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. ‘Αμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομια και έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 22χρονη συνοδηγό και τη μετέφερε με σοβαρά τραύματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Δυστυχώς η νεαρή γυναίκα, όντας σοβαρά τραυματισμένη, υπέκυψε στα τραύματα της λίγες ώρες αργότερα.

Ήταν έτοιμη να αρραβωνιαστεί

Η άτυχη κοπέλα ήταν έτοιμη να αρραβωνιαστεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, κάτι το οποίο δεν έγινε. Ο πατέρας του νεαρού συντρόφου της, Κώστας Σκλαβούνος μίλησε στο news.it και μεταξύ άλλων είπε πως:

«Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα 40 της μητέρας μου. Η Πέννυ είχε πάει στο Ηράκλειο για να δει την μαμά της και της είπε «μαμά θα πάρω το αμάξι για να γυρίσω». Εν τέλει δεν πήρε το αμάξι και πήρε μία φίλη της τηλέφωνο για να έρθουν στο μνημόσυνο. Στα 500 μέτρα πριν από το σπίτι, όπως ανέβαιναν, δεν ξέρουμε τι έγινε. Πήγε στην άκρη του δρόμου το αμάξι και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν ανοιχτό το παράθυρο και όπως χτυπήθηκε το αμάξι, βγήκε απ’ έξω το κεφάλι της, χτύπησε στο δέντρο και της έσπασε το κεφάλι»,

«Με τον γιο μου, ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν. Θα είχαν ήδη αρραβωνιαστεί, αλλά δεν έγινε επειδή πέθανε η μητέρα μου. Έχει δύο αδερφές, η μητέρα τους τις μεγάλωσε μόνη της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Θερμή παράκληση να προσέχουν οι νέες ηλικίες


«Είμαι πεθερός και έχασα μια κόρη. Ήταν χρυσό κορίτσι και αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Θερμή παράκληση να προσέχουν οι νέες ηλικίες, όταν κρατάνε τιμόνι» είπε ο κ. Σκλαβούνος.

Τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου, ενώ αναμένεται από την φίλη της 22χρονης να γίνουν γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, μόλις συνέλθει από το σοκ στο οποίο βρίσκεται, όπως είπε επίσης ο πατέρας του συντρόφου της.

Η κηδεία της άτυχης 22χρονης κοπέλας θα γίνει σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 15.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα