Οι 6 πιο εμπνευσμένοι συνδυασμοί για να αναδείξετε το μοναδικό σας στυλ και την σιλουέτα σας

H άνοιξη μπήκε και οι επιλογές είναι πολλές! Αυτό φυσικά είναι προς όφελός μας, αφού το χρώμα και μάλιστα το έντονο χρώμα ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Η διάθεσή μας σχεδόν αυτόματα ανεβαίνει στα ύψη και εμείς έχουμε όλο και περισσότερη όρεξη για βόλτες, πρωινές, απογευματινές αλλά και βραδινές.

Αυτό φυσικά απαιτεί και το κατάλληλο ντύσιμο, ώστε να είμαστε πάντα περιποιημένες και στυλάτες. Η μόδα για τον καθένα και την καθεμία από εσάς σημαίνει σίγουρα κάτι διαφορετικό. Αλλιώς αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος το ωραίο, το μοδάτο, το στυλάτο και αυτό συμβαίνει γιατί ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό στυλ. Μία μοναδική έκφραση της προσωπικότητάς του.

Το μέγα πρόβλημα όλων των γυναικών, τολμώ να πω και των αντρών ανά τον κόσμο, είναι το πώς θα συνδυάσουν κατάλληλα τα ρούχα τους, ώστε να είναι πάντα μοντέρνοι. Αν έχετε βαρεθεί να φοράτε τα ίδια και τα ίδια τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τους καλύτερους ανοιξιάτικους συνδυασμούς και να αλλάξετε τελείως την εμφάνισή σας αλλά και την διάθεσή σας!

Εμείς όπως πάντα είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες μας, ώστε να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε τα κατάλληλα ρούχα για εσάς, αναδεικνύοντας το δικό σας μοναδικό στυλ αλλά και την σιλουέτα σας. Πάμε να δούμε!

Η καμπαρντίνα

Η καμπαρντίνα λοιπόν είναι το must have της άνοιξης. Φοριέται όλες τις ώρες και με όλα τα σύνολα. Μπορείτε να την επιλέξετε είτε με ένα πιο casual look είτε και με ένα πιο βραδινό!

Πείτε ναι στο χρώμα!

Πείτε ναι στο χρώμα και γιατί όχι και στο πολύ χρώμα; Τα έντονα χρώματα πρόκειται να φορεθούν πολύ φέτος. Μωβ, πορτοκαλί, μπλε και πράσινο υπόσχονται να κάνουν την διαφορά!

Μπλέιζερ σε casual look

Η κατάλληλη εποχή να φορέσετε το αγαπημένο σας χρωματιστό μπλέιζερ είναι τώρα. Πώς θα το αναδείξετε; Εύκολα! Απλά συνδυάστε το με ένα τζιν και ένα απλό μπλουζάκι, γιατί όχι επίσης με χρώμα.

Τα γήινα χρώματα με αξεσουάρ

Επιστρατέυστε όλη σας την γοητεία. Επιλέξτε ελαφριά ρούχα, όπως ένα σατέν πουκάμισο και συνδυάστε το με ένα μπλέιζερ σε παστέλ χρώματα ή σε γήινες αποχρώσεις. Δώστε διαφορετική πνοή στο στυλ σας χρησιμοποιώντας αξεσουάρ, όπως το αγαπημένο σας καπέλο!

Τα σκισμένα τζιν

Τα σκισμένα τζιν είναι μία διαχρονική επιλογή που παραμένει στη μόδα, ενώ επιλέγεται από μικρές αλλά και από μεγαλύτερες. Εάν το επιλέξετε, μην παραλείψετε να του δώσετε την κατάλληλη ένταση με ένα χρωματιστό σακάκι. Για να πάρετε ιδέες, την άνοιξη λατρεύουμε τα φλοράλ σχέδια, ειδικά εάν είναι διακριτικά.

Κλασικό, αλλά όχι βαρετό!

Εάν σας εκφράζει το πιο κλασικό στυλ, τότε εδώ είναι η λύση που ψάχνετε! Το κλασικό μπορέι να γίνει τόσο στυλάτο και σικ που θα το ζήλευε κάθε ευφάνταστη δημιουργία! Μαύρο τζιν με λευκό ή εκρού πουλοβεράκι και τα κατάλληλα αξεσουάρ είναι μια εμφάνιση που σίγουρα δεν θα μείνει απαρατήρητη!

Σχετικά άρθρα