Oι πιο εμπνευσμένοι συνδυασμοί για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα!

Μόδα, μία λέξη, χιλιάδες συνδυασμοί! Οι συνδυασμοί ρούχων είναι ένα από τα πράγματα που στην κυριολεξία δεν έχουν όριο. Κάθεμία από εμάς έχει το δικό της προσωπικό στυλ και τον δικό της τρόπο να εκφράζεται. Πολλές γυναίκες αυτό το κάνουν μέσα από τα ρούχα που επιλέγουν. Αν και σε κάποιες αρέσει να ξοδεύουν χρόνο ώστε να αποφασίσουν τι είναι αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα, σε κάποιες άλλες φαίνεται μαρτύριο.

Στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο αλλά και πολύ δημιουργικό να επιλέξετε πως θα ντυθείτε κάθε φορά. Αρκεί να έχετε την διάθεση να το κάνετε αλλά και την σιγουριά για κάθε σας επιλογή. Όπως συνηθίζουμε να λέμε πάντα αυτό που μετράει πραγματικά και υπόσχεται να αναδείξει ό, τι και αν επιλέξετε, είναι να μπορείτε να το υποστηρίξετε. Και τι εννοούμε με αυτό; Μα πολύ απλά πως πρέπει εσείς να φοράτε το ρούχο και όχι το ρούχο εσάς.

Μην αρκεστείτε στο να βάλετε κομμάτια απλά και μόνο επειδή θεωρούνται της μόδας ή απλά επειδή φαίνονται πολύ glam, το βασικό είναι να ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και στον δικό σας αέρα. Εμείς είμαστε εδώ και με τις πιο εμπνευσμένες μας προτάσεις θέλουμε να εμπνεύσουμε και εσάς ώστε να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς που θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα, αναδεικνύοντας πάντα την σιλουέτα σας!

Δείτε ιδέες για όλα τα γούστα

Το αθλητικό στυλ

Το αθλητικό στυλ αλλά και γενικά το πιο casual βρίσκεται στις top επιλογές κάθε γυναίκας. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε την κλασική φόρμα, αρκούν μερικά έξτρα ξεσουάρ που αυτόματα θα κάνουν το στυλ σας πιο απλό και καθημερινό. Τρανό παράδειγμα, το καπέλο τζόκει που ταιριάζει εκπληκτικά με τα αγαπημένα σας sneackers!

Το μίνιμαλ

Αν κάποιος πει πως το minimal δεν είναι σέξι τότε κάνει μαγάλο λάθος! Τα υφασμάτινα παντελόνια, ειδικά τώρα την άνοιξη είναι από τις basic επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Συνδυάστε τα με αέρινα πουκάμισα είτε χρωματιστά είτε σε συνδυασμό black and white.

Φούστα-μπλούζα

Όλες αγαπάμε τον συνδυασμό φούστα μπλούζα, και όχι άδικα, εφόσον είναι μία διαχρονική επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Αναδείξτε την σιλουέτα σας, βάζοντας μία ιδιαίτερη ζώνη στην μέση σας ή επιλέξτε τα αγαπημένα σας τακούνια.

Το day to night look

Πολύ σωστά καταλάβατε! Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα στον καφέή και γιατί όχι στην βραδινή σας έξοδο! Ψαράδικο τζιν, που θα αναδείξει την γραμμή σας, με ένα απλό μονόχρωμο τοπ και μπλέιζερ στο ίδιο χρώμα!

Πιο σικ δεν γίνεται

Η επιτομή του στυλ και της κομψότητας βρίσκεται σε αυτήν την επιλογή! Επιλέξτε λευκό παντελόνι και λευκή πουκαμίσα και εμπλουτίστε την εμφάνισή σας με κοσμήματα γεωμετρικού σχήματος. Μην φοβηθείτε το μέγεθος, εφόσον όσο πιο μεγάλο και εντυπωσιακό είναι ένα κόσμημα τόσο περισσότερο θα σπάσει την μονοχρωμία. Επιλέξτε επίσης και μία εσάρπα ή κάποιο ελαφρύ πανωφόρι σε γήινα χρώματα.

Σχετικά άρθρα