Σερβιτόρα δέχεται ως φιλοδώρημα ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της- Πίστεψε πως κάποιος της κάνει πλάκα

Ο Jimmy Donaldson, ευρέως γνωστός ως MrBeast, είναι φιλάνθρωπος και YouTuber από τις ΗΠΑ. Έχει τον 4ο μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών στο YouTube. Με περισσότερους από 138 εκατομμύρια συνδρομητές, ανεβάζει τακτικά βίντεο υψηλής απόδοσης και ασυνήθιστα. Τα βίντεό του αλλά και ο ίδιος είναι αρκετά δημοφιλή και στους νέους. Σε ηλικία μόλις 24 ετών, έχει πολλές επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έλαβες ποτέ;

Το viral βίντεο στα social media τον δείχνει να ρωτά την σερβιτόρα ποιο είναι το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που έλαβε ποτέ από κάποιο πελάτη. Εκείνη απάντησε πως το μεγαλύτερο ποσό που έλαβε ποτέ ήταν τα 50 $. Προς έκπληξή της ο MrBeast της δίνει ένα κλειδί αυτοκινήτου λέγοντάς της: «Έχει δώσει κανείς ποτέ φιλοδώρημα ένα κλειδί αυτοκινήτου;».

Η κοπέλα σαστισμένη και ενώ δεν καταλαβαίνει απόλυτα την χειρονομία ρωτάει τον youtuber εάν μιλάει σοβαρά. Ο MrBeast απαντά, “θέλεις να το δεις, είναι έξω.” Η κοπέλα ακόμα δεν πιστεύει τον πελάτη της και με απορία αλλά και έκπληξη τον ακολουθεί έξω. Βλέπει αμέσως ένα μαύρο αυτοκίνητό της Toyota. Το πλάι του οχήματος έφερε το όνομα της εταιρείας σοκολάτας του, Feastables.

Με την βοήθειά του η κοπέλα μπήκε στο αυτοκίνητο, ενώ η χαρά της αλλά και η απορία της φαίνονται καθαρά αν δει κανείς το βίντεο αυτό!

H αντίδραση της κοπέλας που λαμβάνει ως φιλοδώρημα ένα καινούριο αμάξι

Η Έιμι παραλίγο να ξεσπάσει σε κλάματα αφού έλαβε ένα περίεργο αυτοκίνητο από έναν εντελώς άγνωστο. Το βίντεο έχει λάβει πάνω από 1 εκατομμύριο likes στο Instagram και εξακολουθεί να τραβάει την προσοχή στο διαδίκτυο.

“Η Έιμι πηγαίνει στη δουλειά χωρίς αυτοκίνητο εδώ και μήνες, χάρη σε σένα το αλλάξαμε :)», λέει η λεζάντα του βίντεο.

Ποικίλα ήταν τα σχόλια και οι αντιδράσεις κάτω από το βίντεο του γνωστού youtuber. Μερικά από αυτά είναι: «Συνιστάται να ζεις κοντά στο MrBeast», αστειεύτηκε ένας χρήστης. «Ο κύριος θηρίο είναι πάντα ο καλύτερος με τους ανθρώπους», έγραψε ένας άλλος. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν εκτιμήσει την ευγενική πράξη, πολλοί έχουν επίσης αρνηθεί. Ένας χρήστης έγραψε “Το κορίτσι δεν ξέρει καν να οδηγεί. Γιατί να μοιράζετε αυτοκίνητα σε τυχαίους ανθρώπους;” “Αυτό είναι απλώς ηλίθιο τώρα. Θα μπορούσε να συνεισφέρει με καλύτερο τρόπο”, είπε ένας άλλος.

Σχετικά άρθρα