Ρομπ Λόου: “Ο γάμος είναι δύσκολος παντού”-Τα 5 πράγματα που εφαρμόζει ο διάσημος ηθοποιός για να είναι ευτυχισμένος στον γάμο του και πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι

Ο Ρομπ Λόου (Rob Lowe) μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Table for Two with Bruce Bozzi» του iHeartRadio μίλησε μεταξύ άλλων για τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου του με την σύζυγό του Σέριλ Μπέρκοφ (Sheryl Berkoff).

O γάμος είναι δύσκολος παντού

«Ο γάμος είναι δύσκολος παντού, δεν είναι μόνο στο Χόλιγουντ – παντού», είπε στον οικοδεσπότη Μπρους Μπότσι (Bruce Bozzi). «Η Σέριλ ήταν και είναι η καλύτερη φίλη μου. Έτσι, αν παντρευτείς για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό τότε θα βρεθείς σε μειονεκτική θέση, γιατί η φιλία θα μείνει όταν τα υπόλοιπα πράγματα φύγουν».

Όπως αναφέρει το People το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Bad Influence». Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 22 Ιουλίου του 1991 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Ο κόσμος λέει ότι ο γάμος θέλει δουλειά. Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται δουλειά, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι συγχώρεση και να έχεις πραγματικά επίγνωση τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις», συνέχισε ο ηθοποιός ενώ παραδέχθηκε ότι «πρέπει να διατηρείς τη φλόγα και τη χημεία όπως κάνω εγώ με τη Σέριλ». Και αυτό έρχεται και φεύγει. Υπάρχουν στιγμές που λες, «Μπα». Και μετά υπάρχουν στιγμές που είσαι τρελός για κάποιον».

Σχετικά άρθρα