Aυτά είναι τα πιο εμπνευσμένα make up trends της άνοιξης που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας

Eπιλέξτε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει λαμβάνοντας πάντα υπόψη τι είναι αυτό που σας πηγαίνει περισσότερο, ανάλογα με την επιδερμίδα σας και ανάλογα με τις ανάγκες της. Δεν χρειάζεται να είμαστε experts ή make up artists για να κάνουμε το τέλειο βάψιμο. Αρκεί να ακολουθήσουμε κάποιους βασικούς κανόνες και να αφεθούμε ώστε να δημιουργήσουμε εξαιρετικά αποτελέσματα!

Αποφύγετε τις μεγάλες ποσότητες make up ή πούδρας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Οι ατέλειες που θέλουμε να καλύψουμε, καλύπτονται και με λιγότερη ποσότητα προιόντων, ειδάλλως ρισκάρουμε το να φαινόμαστε αρκετά χρόνια μεγαλύτερες. Ακόμα το αποτέλεσμα μπορεί να αλλοιωθεί εάν χρησιμοποιήσουμε υπερβολική ποσότητα από τα αγαπημένα μας προιόντα.

Επιλέξτε επίσης την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, την οποία θα πρέπει να εφαρμόζετε ανελλειπώς, αν θέλετε το δέρμα του προσώπου σας να είναι πάντα λαμπερό και καθαρό. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο ή τον φαρμακοποιό σας και να κάνετε την κατάλληλη επιλογή προιόντος!

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως για να θεωρήστε βαμμένη και με ένα καλό αποτέλεσμα δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα ούτε σε μεγάλη ποσότητα. Συντονιστείτε με την ώρα και την περιστάση και επιλέξτε το κατάλληλο βάψιμο. Εμείς σας δίνουμε τις καλύτερες ιδέες αποδεικνύοντάς σας πως μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε μόνες σας το απόλυτο μακιγιάζ!

Έντονο βλέμμα

Να πως μπορείτε να κάνετε το βλέμμα σας έντονο και ακαταμάχητο. Επιλέξτε χρυσή σκιά, αφού έχετε τονίσει τα μάτια σας με eye liner. Σε αυτή την περίπτωση το κραγιόν που θα επιλέξετε, προτιμήστε να είναι σε γήινα χρώματα!

Marsmallow

Αφήνοντας τα μάτια σας χωρίς μάσκαρα ή eye liner χρησιμοποιήστε μονάχα ροζ σκιά, την οποία μπορείτε να φορέσετε και σαν ρουζ. Τελειοποιήστε την εμφάνισή σας απαλό ροζ λιπ γκλος.

Κόκκινο κραγιόν

Όταν βάλετε κόκκινο κραγιόν, το οποίο είναι από μόνο του εκθαμβωτικό προσπαθήστε να μην τονίσετε άλλα σημεία του προσώπου σας. Από μόνο του αρκεί για να κλέψετε την παράσταση. Τονίστε σε αυτήν την περίπτωση τα φρύδια σας. Ιδανική επιλογή για τις πιο μελαχρινές της παρέας!

Μπλε μολύβι αντί για eye liner

Επιλέγοντας απαλό βάψιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γαλάζιο μολύβι και να πετύχετε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Συνδυάστε το με ροζ λιπ γκλος και θα έχετε ένα τέλειο νεανικό αποτέλεσμα.

Πώς να βαφτείς χωρίς να βαφτείς

Βαφτείτε χωρίς να βαφτείτε! Φυσικά και γίνεται και εμείς σας δείχνουμε τον τρόπο! Χρησιμοποιήστε για βάση το make up σας και προσθέστε λίγο ρουζ σε μπρονζέ απόχρωση. Φορέστε μπορντό κραγιόν και μην βάψετε άλλα σημεία του προσώπου σας,. Όπως βλέπετε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Σχετικά άρθρα