Αυτοί είναι οι top 5 glam συνδυασμοί που θα απογειώσουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις

Ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος και η διάθεσή μας ανεβαίνει, μαζί με την όρεξη μας για περισσότερες εξόδους. Οπότε το “άγχος” μας για το τί θα φορέσουμε είναι και πάλι εδώ. Ψάχνοντας συνδυασμούς που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, πολλές φορές ξοδεύουμε εκατοντάδες ευρώ για να προμηθευτούμε όλα τα συνολάκια που φιγουράρουν στα μεγάλα blogs της μόδας.

Εμείς σας λέμε με σιγουριά πως δεν χρειάζεται να ξοδεύετε μεγάλα ποσά, αν και φυσικά η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, ανανεώνει και εμάς τις ίδιες πολλές φορές. Για εσάς λοιπόν που προτιμάτε να κάνετε περισσότερη οικονομία αλλά και για εσάς που θέλετε να αξιοποιήσετε δημιουργικά τα ρούχα που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας, εμείς είμαστε εδώ!

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις πιο φανταχτερές μας ιδέες, για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό στυλ. Ό, τι σας δείχνουμε είναι πάντα μία μοδάτη και διαχρονική επιλογή που υπόσχεται να σας κάνει να ξεχωρίζεται με το προσεγμένο και ιδιαίτερο look σας! Βάλτε φαντασία, χρώμα και πολλά σχέδια και δεν θα χάσετε!

Πάμε να δούμε μαζί τις top 5 επιλογές για το Σαββατοκύριακο, ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για τις πρωινές αλλά και βραδινές εξόδους σας!

Tζιν, τζιν και πάλι τζιν

Από πάνω έως κάτων βάλτε το αγαπημένο σας ανοιχτόχρωμο τζιν! Ένα απλό λευκό T-shirt είναι το μόνο που χρειάζεστε, χωρίς να καταβάλετε καθόλου κόπο, αφού σίγουρα όλες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα άσπρο top. Δώστε έμφαση στο παπούτσι, επιλέγοντας χρωματιστό πέδιλο με τακούνι!

Oversized look

Επιλέγουμε φαρδιά γιατί μας αρέσουν και είναι και στην μόδα! Φαρδύ παντελόνι που θα σας επιτρέψει να κινείστε άνετα και να νιώθετε ελεύθερη μέσα σε ό, τι φοράτε. Συνδυάστε με επίσης φαρδύ πουκάμισο, το οποίο μπορείτε να βάλετε και από μέσα. Διαλέξτε τα κατάλληλα ρούχα, πάρτε και την πιο ανοιξιάτική σας τσάντα και είστε έτοιμη!

Στις ρίγες λέμε ναι!

Αγαπάμ τις ρίγες όσο τίποτα! Και πολύ περισσότερο τις αγαπάμε την άνοιξη που οι χρωματικές επιλογές μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε απίθανους συνδυασμούς. Ριγέ παντελόνι σε απόχρωση του μπλε, με πινελιές από γήινα χρώματα που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα επίσης μπλε ριγέ πουκάμισο, είναι η ιδανική επιλογή.

Βάλτε χρώμα στην ζωή σας

Το μόνο που θα πούμε εδώ, είναι να βάλετε χρώμα και μάλιστα πολύ χρώμα! Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Ένα πιο αέρινο look

Ποιος είπε πως δεν μπορείτε να συνδυάσετε την αγαπημένη σας μίντι φούστα με τα αγαπημένα σας sneackers. Είναι από τους πιο υπέροχους αλλά και άνετους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε! Μην το σκέφτεστε καθόλου, φορέστε και το τζιν τζάκετ σας και είστε πανέτοιμη!

Σχετικά άρθρα