Αυτά είναι τα πιο must κουρέματα για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με ανανέωση και στυλ

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και το καλοκαίρι πλησιάζει. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε αλλαγές στο στυλ και στο look σας. Ένα νέο κούρεμα που θα σας ανανεώσει, θα δυναμώσει την τρίχα σας και θα προσφέρει στα μαλλιά σας λάμψη και αντοχή. Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι τα μαλλιά με τα συνεχή μπάνια στη θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο ταλαιπωρούνται.

Διαλέξτε το πιο glam κούρεμα και συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για τις νέες τάσεις στα μαλλιά αλλά και για το κούρεμα που ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα του προσώπου σας. Αν επιλέξετε να βάψετε τα μαλλιά σας ή και να αλλάξετε χρώμα, αναρωτηθείτε αν είναι η κατάλληλη εποχή να το κάνετε. Τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως είπαμε και προηγουμένως η συνεχής έκθεση στον ήλιο μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα και να κάνει τα μαλλιά σας κυριολεκτικά να ξεβάψουν! Οπότε προσοχή!

Εμείς σας παρουσιάζουμε τις δικές μας επιλογές, τα πιο must κουρέματα που αξίζει να τολμήσετε και υπόσχονται να αναδείξουν το μοναδικό, προσωπικό σας στυλ. Οι επιλογές είναι πολλές και αφορούν κοντά αλλά και μακριά κουρέματα!

Ένα όμορφο καρέ

Για όσες αγαπάτε τα κοντά μαλλιά και θέλετε να αποφύγετε την ζέστη του καλοκαιριού, δημιουργώντας πιο ανάλαφρα κουρέματα, αυτό είναι ιδανικό. Είτε αποφασίσετε πως προτιμάτε τις μπούκλες είτε ένα ίσιο χτένισμα, θα το λατρέψετε σίγουρα.

Πιο κοντό δεν γίνεται

Και όμως γίνεται και πιο κοντό, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ένα αρκετά κοντό κούρεμα, αγορέ θα λέγαμε, που μπορεί όμως κάλλιστα να αναδείξει τη θηλυκή σας πλευρά. Επιλέξτε σίγουρα να κάνετε έντονο φυλάρισμα ώστε να δώσετε όγκο. Μία διαχρονική τάση στα μαλλιά που συνηθίζουμε να βλέπουμε σε μεγαλύτερες γυναίκες, ωστόσο έχει γίνει πλέον τάση και στις νεότερες.

Το μακρύ καρέ

Ούτε πολύ κοντό ούτε πολύ μακρύ, από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών, το μακρύ καρέ. Με ανάλαφρες μπούκλες που αναδεικνύουν ένα λαμπερό πρόσωπο και το φωτίζουν.

Αφέλειες…

Τις αγαπάμε τις αφέλειες όλο το χρόνο, αν και το καλοκαίρι λόγω της ζέστης είναι πιο δύσκολο να τις ανεχτούμε. Αν είστε οκ με αυτό και με την ζέστη που μπορεί να σας προκαλέσουν, τότε μην το σκέφτεστε καθόλου γιατί είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά!

Όσο πιο μακριά γίνεται

Τα μακριά μαλλιά είναι γοητεία και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Επιλέξτε έντονο φιλάρισμα για να αναδείξετε την κίνησή των μαλλιών σας και να κάνετε επίσης και υπέροχους κότσους!

Κάθε χτένισμα- κούρεμα που σας προτείνουμε, φροντίστε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες, σε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και σε αυτό που εκφράζει φυσικά το δικό σας, προσωπικό στυλ!

Σχετικά άρθρα