Δείτε τους πιο εμπνευσμένους, ανοιξιάτικους day to night συνδυασμούς για το γραφείο και την βόλτα σας

Ξεκινήστε την ημέρα σας δυναμικά και με όρεξη. Βάλτε το πιο ζεστό σας χαμόγελο και δημιουργήστε μοναδικές εμφανίσεις για το γραφείο αλλά και για την βόλτα σας. Ο καιρός είναι υπέροχος, το σκηνικό ανοιξιάτικο και εμείς είμαστε εδώ να δώσουμε ώθηση στις ιδέες σας και να σας εμπνεύσουμε με τους πιο glam συνδυασμούς!

Η μόδα είναι τέχνη, χρειάζεται να βάλετε την φαντασία σας, την δημιουργικότητά σας και να αφεθείτε ελεύθερη να κάνετε τους πιο εμπνευσμένους συνδυασμούς. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τεράστια ποσά στην αγορά ρούχων, αρκεί να σκέφτεστε έξυπνα και να συνδυάζετε ρούχα που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας.

Εμείς σας δίνουμε τις ιδέες, εσείς απλά εφαρμόστε τις, βάζοντας την δική ας πινελιά, δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό στυλ!

Φόρεμα με sneackers

Aπό τις πιο must επιλογές της άνοιξης! Βάλτε το αγαπημένο σας φόρεμα, παρέα με sneackers και κυκλοφορήστε από το πρωί έως το βράδυ!

All day σικ

Το μπλε τζιν συνδυάζεται τέλεια με ένα λευκό τοπ και κοντό σακάκι. Επιλέξτε ένα σακάκι σε καρό σχέδιο και μην ξεχάσετε τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα τελειοποιήσουν το στυλ σας!

Στο χρώμα λέμε ναι!

Βάλτε χρώμα στις καθημερινές σας εμφανίσεις και απογειώστε τις στο λεπτό! Αρκεί να φορέσετε ένα υφασμάτινο παντελόνι, ένα απλό T-shirt, γιατί όχι και με στάμπα. Ότι χρώμα έχει μέσα η μπλούζα σας προσπαθήστε να το έχει και το παπούτσι που θα επιλέξετε. Φυσικά δεν έχουμε παπούτσια σε όλα τα χρώματα, οπότε σε αυτήν την περίπτωση επιλέξτε κάποιο έντονο χρώμα που πηγαίνει παντού, όπως το κόκκινο!

Μια πιο αέρινη επιλογή

Φούστα με τζιν τζάκετ από το πρωί έως το βράδυ! Διαχρονική επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας. Εμπλουτίστε την εμφάνισή σας με αξεσουάρ και το κατάλληλο παπούτσι. Για αυτήν την εποχή μην διστάσετε να δοκιμάσετε και ένα πέδιλο!

Απλή αλλά όχι αδιάφορη

Η παρακάτω εικόνα είναι το ακριβές παράδειγμα του πώς μπορείτε να είστε πάντα στυλάτη, χωρίς κόπο και χωρίς να περνάτε ώρες μπροστά στον καθρέφτη!

Σχετικά άρθρα