Full body πρόγραμμα ενδυνάμωσης με λάστιχα για να ξεφορτωθείτε μια για πάντα το επίμονο τοπικό πάχος

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα γυμναστήρια έχουν γεμίσει ασφυκτικά τους τελευταίους μήνες. Άντρες και γυναίκες τρέχουν να σώσουν ό, τι σώζεται, ώστε να είναι έτοιμοι να βγουν στις παραλίες. Φυσικά το να έχετε όλο το χρόνο μία ισορροπημένη διατροφή και να ασκήστε τακτικά θα ήταν το καλύτερο για την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

Αν πάλι θέλετε απλώς να ξεφορτωθείτε μερικά κιλάκια και το επίμονο τοπικό πάχος δεν έχετε παρά να αρχίσετε με τα προγράμματα γυμναστικής που σας προτείνουμε. Συνδυάστε τα με άφθονο νερό, καλό ύπνο και σωστή διατροφή και τ αποτελέσματα θα είναι εμφανή πολύ σύντομα!

Εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να ξοδέψετε εκατοντάδες ευρώ για να στοιβαχτείτε σε κάποιο γυμναστήριο, σας έχουμε την λύση. Απλά πάρτε το στρώμα γυμναστικής σας, το νερό σας και ένα λάστιχο γυμναστικής και βρείτε την γωνιά που προτιμάτε μέσα στο σπίτι ή τον κήπο και απλά ακολουθήστε τις οδηγίες του βίντεο!

Ξεκινήστε με ένα full body πρόγραμμα, για να δυναμώσετε και να μπορέσετε να εντάξετε και άλλες ασκήσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα και να γυμνάσετε περισσότερες μυικές ομάδες με ευκολία! Κάντε 15 επαναλήψεις για κάθε άσκηση που βλέπετε στο βίντεο και ανάμεσα στα σετ κρατήστε και 30 δευτερόλεπτα ξεκούρασης.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, γυναίκες κάθε ηλικίας πάρτε το λάστιχο γυμναστικής και ξεκινήστε! Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν άφωνη!

Σχετικά άρθρα