O Tom Ford μπούχτισε με τις πλαστικές επεμβάσεις των celebrities: “Δεν μοιάζουν ούτε με τον εαυτό τους, τι βλέπουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη”;

Ο Τομ Φορντ εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σε ορισμένες τάσεις ομορφιάς που υιοθετούν διασημότητες, τις οποίες θεωρεί επιβλαβείς. Συμμετέχοντας στο «Table for Two with Bruce Bozzi» του iHeartPodcast, ο μεγιστάνας της μόδας αποκάλυψε ότι αισθάνεται ότι μερικές φορές οι αισθητικές επεμβάσεις είναι υπερβολικές.

«Οι άνθρωποι κάνουν ενέσεις με πολλά πράγματα στο πρόσωπό τους… Κοιτάς πολλές διασημότητες τώρα και σκέφτεσαι απλώς “Θεέ μου, τι βλέπουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη;”» είπε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας.

«Δεν μοιάζουν πια ούτε με τον εαυτό τους» συμπλήρωσε.

«Και είναι πραγματικά δυσμορφία. Νομίζω ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους χάνουν την επαφή με το ποιοι ήταν. Βλέπουν μια γραμμή και νομίζουν ότι πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν μια ρυτίδα και πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν το στόμα κάποιου άλλου και πιστεύουν ότι πρέπει να το έχουν» συνέχισε.

Σχολίασε το Met Gala

Ο σχεδιαστής μόδας διατύπωσε τα συγκεκριμένα σχόλια αφού προηγουμένως εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κατεύθυνση που πήρε το διάσημο Met Gala.

«Έχει μετατραπεί σε πάρτι μεταμφιεσμένων» είπε ο Φορντ. «Ήταν απλώς πολύ κομψοί άνθρωποι που φορούσαν πολύ όμορφα ρούχα που πήγαιναν σε μια έκθεση για τον 18ο αιώνα» διευκρίνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα