Ανακαλύψτε τις πιο trend τάσεις στα νύχια επιλέγοντας ανάμεσα στους πιο in χρωματικούς συνδυασμούς

Μιλώντας για ομορφιά, μπορούμε να ξεκινήσουμε από την περιποίηση των νυχιών, που αποδεδειγμένα οι περισσότερες γυναίκες δεν αμελούν! H άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να επιλέξουμε χρώματα ανανέωσης, φεύγοντας από την μουντάδα του χειμώνα.

Τα nude χρώματα, τα ημιδιάφανα ή διάφανα μανό αλλά και τα πιο έντονα χρώματα, όπως το φυστικί, το λιλά ακόμα και το κίτρινο είναι και πάλι στο προσκήνιο! Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο trend επιλογές που μπορείτε να κάνετε, διατηρώντας τα άκρα σας πάντα περιποιημένα και λαμπερά!

Old time classic

Γαλλικό μανικιούρ, σε κοντά ή και πιο μακριά νύχια. Η επιτομή της κομψότητας στην περιποίηση των άκρων.

Ημιδιάφανα χρώματα

Αν θέλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ακόμα και στο βερνίκι των νυχιών, η κατάλληλη επιλογή είναι τα διάφανα ή ημιδιάφανα χρώματα, που αναδεικνύουν την καθαριότητα των άκρων σας, κρατώντας τα παράλληλα λαμπερά!

Στο φούξια λέμε ναι!

Φυσικά και λέμε ναι στα έντονα χρώματα, ειδικά εάν έχουμε πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα, η οποία αναδεικνύει την λάμψη τέτοιων χρωμάτων!

Το αγαπημένο μας ροζ

Από τις πιο διαχρονικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε, το ροζ προσφέρεται σε εκατοντάδες αποχρώσεις.

Extra tip: Για να το κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακό επιλέξτε για κάποια νύχια top με glitter ή απαλή χρυσόσκονη!

Γαλλικό με χρώμα

Μοιάζει αρκετά με γαλλικό, αλλά με παραλλαγές. Επιλέξτε μερικά δάχτυλα στα οποία θα κάνετε γαλλικό, ενώ κάποια άλλα βάψτε τα κανονικά. Το αποτέλσεμα θα είναι πολύ όμορφο και αρκετά παιχνιδιάρικο!

Βάλτε και λίγο χρώμα

Κινηθείτε σε nude αποχρώσεις και δεν θα χάσετε!

Ό, τι και να επιλέξετε, φροντίστε να σας αρέσει, δίνοντας πάντα προσοχή σε ποια τεχνήτρια εμπιστεύεστε το μανικιούρ σας. Όλοι οι επαγγελματίες οφείλουν να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να σέβονται τις προτιμήσεις σας! Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό!

Σχετικά άρθρα