Lionel Richie: Αγέραστος ετών 73, λέει όχι στις πλαστικές και προτείνει ύπνο και άφθονο σεξ

Ο Lionel Richie προκάλεσε αρκετή διαμάχη αφού χαρακτηρίστηκε «απογοητευτικός» από τους θεατές της εορταστικής συναυλίας του King Charles την Κυριακή, όμως πυροδότησε έναν εντελώς διαφορετικό διάλογο για τη στάση του απέναντι στις τεχνικές γήρανσης.

O αγέραστος Lionel Richie

Η φαινομενικά αγέραστη εμφάνιση του Lionel αποτέλεσε πηγή μεγάλου ενδιαφέροντος για άλλη μια φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού εμφανίστηκε δίπλα σε άτομα όπως η Katy Perry και το βρετανικό boyband Take That σε μια συναυλία την Κυριακή το βράδυ που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της στέψης του βασιλιά Charles.

Ο 73χρονος τραγουδιστής έχει καταφέρει να διατηρήσει την ίδια νεανική εμφάνιση εδώ και πολλά χρόνια – αλλά παρά την πίεση που δέχονται οι celebrities να παραμείνουν νέοι, ο Lionel επιμένει ότι δεν θα επέλεγε ποτέ τις πλαστικές επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την εμφάνισή του.

Μιλώντας στο DailyMail.com, ο πατέρας τριών παιδιών αποκάλυψε γιατί δεν θα ακολουθήσει ποτέ την ίδια χειρουργική διαδρομή όπως πολλοί από τους συγχρόνους του στο Χόλιγουντ, εξηγώντας ότι δεν θα ήθελε να μην μπορεί να επιστρέψει στη φυσική του εμφάνιση μετά την πλαστική επέμβαση.

Και υπάρχει ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο ο τραγουδιστής του All Night Long θέλει να αποφύγει να υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση:

«Ο Θεός μπορεί να μην με αναγνωρίσει, οπότε θέλω να βεβαιωθώ ότι με ξέρει».

Αντί για χειρουργική επέμβαση, ο Lionel – ο οποίος έχει σχέση με το μοντέλο από την Ελβετία-Καραϊβική Lisa Parigi για περισσότερο από μια δεκαετία – είπε ότι προτιμά να επικεντρωθεί σε μια πολύ πιο φυσική προσέγγιση για την αντιγήρανση, συνδυάζοντας παραδοσιακές μεθόδους όπως άφθονο ύπνο και πολύ νερό και φυσικά άφθονο σεξ.

Τα μυστικά του: νερό, ύπνος και άφθονο σεξ

«Νερό, ύπνος και ιδρώτας, όχι πολύ κόκκινο κρέας», είπε όταν ρωτήθηκε πώς φροντίζει τον εαυτό του στα όγδοα ετήσια Hollywood Beauty Awards. «Ξέρω ότι είναι πραγματικά βαρετό. Το [σεξ] θα λειτουργήσει επίσης και είναι καλό για την καρδιά σας».

“Οι πλαστικές δεν σε αφήνουν να επιστρέψεις στον φυσικό σου εαυτό”

Η πλαστική χειρουργική σε κλειδώνει για εκείνο το έτος [ενώ αναρρώνεις] – και μετά δεν μπορείς να επιστρέψεις στον φυσικό σου εαυτό, μένεις εκεί…

Ωστόσο, οι χρήστες των social media παρατήρησαν επίσης την εμφάνισή του στη σκηνή για έναν πολύ διαφορετικό λόγο, εφιστώντας την προσοχή στο πώς φαίνεται ακόμα νεαρός ο Lionel μετά από περισσότερες από πέντε δεκαετίες στο προσκήνιο.

Ενώ ο Lionel μπορεί να είχε αποφύγει κάθε χειρουργική επέμβαση, υπάρχουν πολλοί άντρες διασημότητες που επέλεξαν να πάνε κάτω από το μαχαίρι – ή στράφηκαν σε ενέσιμα όπως το Botox – για να διατηρήσουν την εμφάνισή τους με τα χρόνια.

Με πληροφορίες από την dailymail

Σχετικά άρθρα