Φεστιβάλ Καννών- Eντυπωσίασαν οι celebrities με τις στυλιστικές τους επιλογές: Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Ναόμι Κάμπελ

Οι Κάννες, το πιο λαμπερό κινηματογραφικό φεστιβάλ στο ημερολόγιο, επιστρέφει για άλλη μια φορά, για την ακρίβεια για 76η φορά. Τις επόμενες 11 ημέρες, το Promenade de la Croisette θα προβάλει πρεμιέρες από τους πιο αξιόλογους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ – από τον Μάρτιν Σκορσέζε μέχρι τον Γουές Άντερσον – και θα υποδεχθεί διασημότητες της Α-λίστας σε ένα από τα πιο δημοφιλή κόκκινα χαλιά του κλάδου.

Φέτος, αρκετοί ηθοποιοί κάνουν το ντεμπούτο τους στις Κάννες — και μπορεί να θέλουν να κάνουν μια τολμηρή είσοδο. Η Jennie Kim του Blackpink πρόκειται να εμφανιστεί στο χαλί για πρώτη φορά, προωθώντας την πρώτη της υποκριτική θητεία στη νέα σειρά Sam Levinson «The Idol», που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ την επόμενη εβδομάδα. Η ανερχόμενη σταρ Ρέιτσελ Σένοτ – το ξεκαρδιστικό ταλέντο της ανεξάρτητης ταινίας «Shiva Baby» (2020) και της σκοτεινής κωμωδίας «Bodies Bodies Bodies» (2022) του A24 – είναι μία ακόμη αναμενόμενη νεοφερμένη.

H Aλεσάντρα Αμπρόσιο

Η Aλεσάντρα Αμπρόσιο έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα ροζ φόρεμα Elie Saab.

Ο Τζόνι Ντεπ

Όπως πάντα, η μόδα σε αυτά τα πλαίσια είναι μια μέθοδος επικοινωνίας υψηλού κινδύνου. Την Τρίτη, ο Τζόνι Ντεπ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις Κάννες μετά τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ το 2022 (ένα δικαστήριο στην πολιτεία της Βιρτζίνια βρήκε και τα δύο μέρη υπεύθυνα για συκοφαντική δυσφήμιση). Ο Ντεπ επέλεξε ένα απλό μαύρο σμόκιν, πουκάμισο με ψηλό λαιμό και γυαλιά ηλίου σε μωβ απόχρωση για την πολωτική εμφάνισή του.

Μάικλ Ντάγκλας, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η κόρη τους Κάρυ Ζέτα Ντάγκλας

Εντυπωσιακή η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με μία κόκκινη αποκαλυπτική τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ, δημιουργία Elie Saab, παρά τα 53 της χρόνια έλαμπε δίπλα στον Μάικλ Ντάγκλας. Το ζετγάρι συνόδευε η κόρη των δύο Κάρυ Ζέτα Ντάγκλας, κομψή όπως η μητέρα της, επίσης έλαμπε μέσα σε μία άσπρη σι θρου τουαλέτα.

Eκθαμβωτική Ναόμι Κάμπελ

Η καλλονή Ναόμι Κάμπελ έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με ένα μάξι φόρεμα, σε αρχαιοελληνικό στυλ, από τον οίκο Celine.

Η Ούμα Θέρμαν με τον γιο της

Συνοδευόμενη από τον γιο της, τον 21χρονο Λεβόν Θέρμαν-Χοκ, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα της μητέρας του και έκανε το ντεμπούτο του το 2018, η Ούμα Θέρμαν έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Ο νεαρός σταρ, πατέρας του οποίου είναι ο πρώην σύζυγος της Θέρμαν, Ίθαν Χοκ, φόρεσε ένα ναυτικό σμόκιν, ενώ η Thurman, 53 ετών, φορούσε ένα απαλό ροζ ballgown Haute Couture Dior με ένα εντυπωσιακό κόκκινο σατέν πανωφόρι και ασορτί κόσμημα Chopard.

H Catherine Deneuve

Η Κατρίν Ντενέβ με μάξι μπλε φόρεμα του οίκου Louis Vuitton.

H Charlotte Casiraghi, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Ανόβερο 

Βρέθηκε στο κόκκινο χαλί με τον σύζυγό της, φορώντας ένα μάξι μπλε φόρεμα, με φλοράλ embellished σχέδια του οίκου Channel.

Για περισσότερες από επτά δεκαετίες, το αγιασμένο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτας υποδέχεται διάσημες στάρ και είδωλα της μόδας όπως η Μπριζίτ Μπαρντό, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Μαντόνα. Οι γιορτές αφορούσαν εδώ και καιρό τη μόδα όπως και οι ταινίες — αν μη τι άλλο, το επίπεδο του θεάματος έχει αυξηθεί.

Σχετικά άρθρα