H νέα ακαδημία ποδοσφαίρου KICKS Academy ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται αγόρια και κορίτσια 6-14 ετών

Η νέα ακαδημία ποδοσφαίρου της Αττικής

Η νέα ακαδημία ποδοσφαίρου KICKS Academy ξεκινάει τη λειτουργία της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-14 ετών στα προγράμματά της. Η ακαδημία βρίσκεται στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής και φιλοξενείται στο βορειοδυτικό τμήμα του «AthensLifeTechPark» της ELPEN στα Σπάτα Αττικής.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούνται από δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 8×8, δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5, δύο γήπεδα tennis, δύο σετ αποδυτηρίων και κερκίδες χωρητικότητας 500 θέσεων. Σε συνδυασμό με τα προπονητικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί από διπλωματούχους προπονητές, ο κάθε αθλητής της ακαδημίας έχει την ευκαιρία να προπονείται σε υψηλό επίπεδο.

Σε πρώτη φάση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τμήματα ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια στις ηλικιακές κατηγορίες Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12, ενώ μελλοντικά θα εμπλουτιστεί με την Κ14 καθώς και με περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες σε ομαδικά ή ατομικά τμήματα. Όλες οι προπονήσεις πραγματοποιούνται παρουσία ιατρού και υπό συνθήκες που καλύπτουν την απόλυτη ασφάλεια των αθλητών.

Η KICKS Academy επιδιώκει να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα παιδιά που θα ενταχθούν σε αυτή, στην τοπική και ευρύτερη ελληνική ή διεθνή κοινωνία. Τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αθλητισμό πέραν της σχολικής ζωής, να γυμνάζονται σε υψηλών προδιαγραφών σύγχρονες εγκαταστάσεις, να συμμετέχουν σε δράσεις και κοινωνικά σύνολα και να συνδυάσουν την άθληση με την κατάλληλη διατροφή.

Ελάτε να μας γνωρίσετε

Η KICKS Academy ανοίγει για εσάς τις πόρτες της και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στα OpenDays που διοργανώνει. Τα πρώτα OpenDays θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Μαΐου και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 ξεκινώντας με τα ηλικιακά group συμμετοχών Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12 για αγόρια και κορίτσια. Κατά τη διάρκεια των OpenDays, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας, τη φιλοσοφία και τους ανθρώπους της ακαδημίας και να δουν τις υψηλού επιπέδου σύγχρονες εγκαταστάσεις της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μία από τις τρείς διαθέσιμες χρονικές περιόδους α) 09:45-11:00 β) 11:15-12:30 γ) 12:45-14:00.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας με τους υπεύθυνους στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 214 40 80 750 (Δευτέρα ως Σάββατο 9:00-15:00).
Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν στο website της ακαδημίας www.kicksacademy.gr οι ημερομηνίες για τα επόμενα OpenDays που προγραμματίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Ιωάννα Παπαλά στο τηλέφωνο 211 1865 709.

Επισκεφθείτε μας στο www.elpen.gr

Σχετικά άρθρα