Mπόρις Τζόνσον: Ο πιο καρπερός πολιτικός της Αγγλίας θα γίνει πατέρας για 8η φορά-Αυτά είναι τα παιδιά του

Ο Μπόρις Τζόνσον θα γίνει πατέρας ενός ακόμη παιδιού, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η Carrie Johnson αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί στα social media.

Με ανάρτησή της στο Instagram, είπε: «Νέο μέλος της ομάδας έρχεται σε λίγες μόνο εβδομάδες. Αισθάνθηκα αρκετά εξουθενωμένη τους τελευταίους οκτώ μήνες, αλλά ανυπομονούμε να γνωρίσουμε αυτό το μικρό».

Ο Τζόνσον ήταν προηγουμένως ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος από τον Ιούλιο του 2019 και κέρδισε τις γενικές εκλογές ως αρχηγός τον Δεκέμβριο του 2019.

Ενώ αντιμετώπισε το Brexit και την πανδημία κατά τη διάρκεια της θητείας του, υπήρξαν αρκετές εξελίξεις και στην προσωπική της ζωή – συμπεριλαμβανομένου του γάμου της Carrie Johnson (το γένος Symonds) και της απόκτησης δύο παιδιών μαζί της.

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους.

Ανακοίνωσαν τη γέννηση ενός «υγιούς κοριτσιού» σε νοσοκομείο του Λονδίνου στις 9 Δεκεμβρίου και αργότερα αποκάλυψαν ότι το ονόμασαν Romy Iris Charlotte Johnson.
Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε τότε: «Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη τα πάνε πολύ καλά. Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική ομάδα μητρότητας του NHS για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους.»

Τον Ιούλιο του 2021, μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης, η κα Τζόνσον αποκάλυψε ότι είχε αποβάλει νωρίτερα μέσα στο έτος και ένιωθε «απίστευτα ευλογημένη που ήταν ξανά έγκυος».

«Στην αρχή της χρονιάς, είχα μια αποβολή που με άφησε ραγισμένη», έγραψε. «Αισθάνομαι απίστευτα ευλογημένη που είμαι ξανά έγκυος, αλλά αισθάνθηκα και σαν ένα σακί με νεύρα».

Μιλώντας για την αποβολή της, η κα Τζόνσον είπε ότι βρήκε παρηγοριά μιλώντας σε άλλους που είχαν επίσης μια παρόμοια απώλεια.

«Τα ζητήματα γονιμότητας μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολα για πολλούς ανθρώπους, ειδικά όταν σε πλατφόρμες όπως το Instagram μπορεί να φαίνεται ότι όλα πάνε καλά».

«Βρήκα μια πραγματική παρηγοριά να ακούω από ανθρώπους που είχαν επίσης βιώσει απώλεια, οπότε ελπίζω ότι με έναν πολύ μικρό τρόπο το να το μοιραστώ αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει και άλλους», είπε.
Ο χρόνος της ανακοίνωσής της υποδηλώνει ότι ήταν έγκυος τη στιγμή του γάμου τους.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στα τέλη του 2019 και απέκτησε το πρώτο τους παιδί, έναν γιο που ονομάζεται Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, τον Απρίλιο του 2020. Παντρεύτηκαν σε μια οικεία γαμήλια τελετή στον καθεδρικό ναό του Westminster τον Μάιο του 2021.

Ενώ το κοριτσάκι ήταν το δεύτερο παιδί της κας Τζόνσον, ο κ. Τζόνσον είναι πιο εξοικειωμένος με την εμπειρία της γονεϊκότητας. Κατά την ομιλία παραίτησής του, ο Μπόρις ευχαρίστησε την Κάρι και «όλα τα παιδιά μου», ωστόσο ο ακριβής αριθμός των απογόνων που έχει ο πρωθυπουργός παραμένει ασαφής.

Πόσα παιδιά έχει τελικά ο Μπόρις Τζόνσον;

Πότε γεννήθηκε το μικρότερο μωρό του πρωθυπουργού;

Το μικρότερο από τα παιδιά του κ. Τζόνσον είναι η κόρη του, η Ρόμι Ίρις Σάρλοτ Τζόνσον, η οποία γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021.

Το κοριτσάκι είναι το δεύτερο παιδί του με την Carrie Johnson (το γένος Symonds) και είναι η μικρότερη αδερφή του γιου του ζευγαριού, Wilfred, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 2020.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι περιμένει παιδί τον Φεβρουάριο του 2020 και είπε στο κοινό ότι το παιδί θα γεννηθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Πόσα άλλα παιδιά έχει ο Μπόρις Τζόνσον;

Πιστεύεται ότι ο πρωθυπουργός έχει οκτώ παιδιά και ένα ακόμη καθ’ οδόν, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τον ακριβή αριθμό.

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο πρωθυπουργός και η δεύτερη σύζυγός του, Marina Wheeler, που χώρισαν το 2018, έχουν μαζί τέσσερα παιδιά: τη Lara Lettice, 27, τον Milo Arthur, 25, την Cassia Peaches, 23 και τον Theodore Apollo, 21 ετών.

Ο κ. Johnson έχει επίσης ένα πέμπτο παιδί, τη Stephanie Macintyre, από την σχέση του με τη σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre.

Το Εφετείο έκρινε το 2013 ότι το κοινό είχε το δικαίωμα να γνωρίζει ότι είχε αποκτήσει μια κόρη κατά τη διάρκεια μιας μοιχικής σχέσης ενώ ήταν Δήμαρχος του Λονδίνου το 2009.

«Οι βασικές πληροφορίες σε αυτήν την ιστορία, δηλαδή ότι ο πατέρας είχε μια μοιχική σχέση με τη μητέρα, εξαπατώντας τη σύζυγό του και τον σύντροφο της μητέρας και ότι ο ενάγων, που γεννήθηκε περίπου εννέα μήνες αργότερα, ήταν πιθανό να ήταν το παιδί του πατέρα του, ήταν δημόσιο θέμα ενδιαφέροντος που το εκλογικό σώμα είχε δικαίωμα να γνωρίζει όταν εξέταζε την ικανότητά του για υψηλά δημόσια αξιώματα», ανέφερε το δικαστήριο.

Γιατί ο αριθμός των παιδιών που έχει ο κ. Τζόνσον είναι ασαφής;

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, υποστηρίχθηκε ότι η Stephanie Macintyre ήταν ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο πρωθυπουργός ως αποτέλεσμα μιας σχέσης.

Οι τρεις δικαστές του εφετείου είπαν: «Δεν ήταν σημαντικό για το συμπέρασμα του δικαστή εάν ελήφθησαν προφυλάξεις αντισύλληψης.

«Αυτό που ήταν ουσιαστικό ήταν ότι οι απιστίες του πατέρα είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη παιδιών σε δύο περιπτώσεις».

Έχει μιλήσει ποτέ ο πρωθυπουργός δημόσια για τα παιδιά του;

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει εκτρέψει περίφημα ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια και την προσωπική του ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το 2019.

Κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης στο LBC, ο παρουσιαστής Nick Ferrari ρώτησε τον πρωθυπουργό πόσα παιδιά είχε και αν «συμμετείχε πλήρως» στη ζωή τους.

Ο πρωθυπουργός απάντησε: «Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου, αλλά δεν είναι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές.

«Επομένως, δεν πρόκειται να τους σχολιάσω».

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να τους βάλω στο γήπεδο στην προεκλογική εκστρατεία όταν πιστεύω ότι αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος είναι ποια είναι τα σχέδιά μου για τη χώρα, τι είναι αποφασισμένη να κάνει αυτή η κυβέρνηση και πώς θα το πάμε χώρα μπροστά.

Σχετικά άρθρα