Σοκ στη Χαλκιδική: Ο πατέρας μπήκε στο παιδικό δωμάτιο που βρισκόταν η μητέρα με τον 8χρονο γιο τους και την γάζωσε με 4 σφαίρες

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία μετά το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όταν ένας πατέρας σκότωσε μπροστά στον 8χρονο γιο του τη μητέρα του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το 8χρονο αγόρι βρίσκεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο για την αντιμετώπιση σοβαρών τραυνάτων, όπως αναφέρει το voria.gr, τα οποία ωστόσο δεν ήταν απειλητικά για την ζωή του.

Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ και είπε πως το αγοράκι φέρει τραύματα στο χέρι και συγκεκριμένα στο δεξιό αντιβράχιο, όπου λείπει δέρμα και μυς, ενώ παρουσιάζει και διατομή του ωλένιου νεύρου. Επίσης φέρει εκδορές από σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία. Όπως πρόσθεσε ο κύριος Τσικόπουλος, ψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού για να το βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τις συνθήκες.

Mε 4 σφαίρες από κυνηγετική καραμπίνα

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή πεσμένη στο πάτωμα με 4 σφαίρες από κυνηγετική καραμπίνα, όταν ο σύζυγός της την πυροβόλησε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του voria.gr το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί 12 ετών, το οποίο δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φονικού.

Mπήκε στο παιδικό δωμάτιο και την γάζωσε

Όπως αναφέρει το iefimerida, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, μπήκε στο παιδικό δωμάτιο όπου ήταν η γυναίκα του με τον γιο του πυροβολώντας την τέσσερις φορές. Τα σκάγια βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη, στον ώμο, στον τράχηλο και στη μασχάλη. Στη συνέχεια φαίνεται πως ο 36χρονος επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο, έστρεψε την κάννη της καραμπίνας στο στόμα του και πάτησε τη σκανδάλη.

Σχετικά άρθρα