Ποια είναι τα πιο οικονομικά λάδια για λαμπερά μαλλιά;

Το λάδι μαλλιών είναι ένα προϊόν που αξίζει να πάρει μια θέση στο μπάνιο σου. Με μια πολύ μικρή ποσότητα, σχεδόν μια σταγόνα, τα μαλλιά σου θα απολαύσουν λάμψη, θρέψη, δύναμη και το φριζάρισμα θα είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση

 

Χρησιμοποίησε το:

  • Σα μάσκα μαλλιών μία ώρα πριν το λούσιμο. Άπλωσε με τη βοήθεια μιας χτένας με αραιά δόντια μια γενναία ποσότητα στα μαλλιά σου μία ώρα πριν το λούσιμο. Μπορείς να τα τυλίξεις και με μια ζεστή πετσέτα για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα.
  • Σαν σέρουμ προστασίας για τη θερμότητα. Μετά το λούσιμο, τρίψε απαλά τα μαλλιά σου με μια πετσέτα και άπλωσε μια μικρή ποσότητα στα μαλλιά σου. Το λαδάκι θα τα προστατέψει από τη θερμότητα του σεσουάρ.
  • Για έξτρα λάμψη και λείανση. Εάν ισιώνεις τα μαλλιά σου, βάλε μια μικρή ποσότητα στις άκρες μετά το στέγνωμα και κάνε μια στροφή. Θαύμασε τα πόσο λαμπερά και απόλυτα πειθαρχημένα είναι!
  • Μέσα στη βαφή μαλλιών. Αν βάφεις τα μαλλιά σου στο σπίτι πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας στο μείγμα της βαφής. Το λάδι θα θρέψει και θα προστατέψει τα μαλλιά σου.

    Τα πιο οικονομικά λάδια μαλλιών

– Extraordinary Oil της L’Oreal Paris στα super markets ( κοστίζει 9,90 ευρώ τα 100 ml)

– Monoi Tiki, στα καταστήματα καλλυντικών (κοστίζει 3 ευρώ τα 30 ml, 9 ευρώ τα 60 ml και 16 ευρώ τα 120 ml)

– Nuxe Huile Prodigieux, στα φαρμακεία  (13,20 ευρώ τα 50 ml στα διαδυκτιακά φαρμακεία, στα κανονικά φαρμακεία το βρίσκουμε περίπου στα 15 ευρώ)

– Moraccan Oil, στα κομμωτήρια (14 ευρώ τα 25 ml και 40 ευρώ τα 100 ml)

Από την Ελένη Κερσένογλου

Σχετικά άρθρα