Άγρια δολοφονημένη μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε μία γυναίκα στη Βαρβάκειο αγορά-Δέχθηκε 5 μαχαιριές στο λαιμό

Άλυτος γρίφος παραμένει η δολοφονία μιας γυναίκας, 50 ετών, που βρέθηκε εχθές στην Βαρβάκειο αγορά.

Πιο συγκεκριμένα ένας άντρας τοξικομανής βρήκε την σορό της άτυχης γυναίκας, σε πάρκο  απέναντι από την Βαρβάκειο αγορά, ειδοποίησε έναν υπάλληλο καθαριότητας του δήμου, που με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία. Οι έρευνες για τα αίτια βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11 και μισή το πρωί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και όπως διαπίστωσαν η σορός, η οποία ήταν βουτηγμένη μέσα στο αίμα, έφερε τραύματα από μαχαίρι και συγκεκριμένα είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές στο λαιμό.

Ένα στοιχείο το οποίο ενισχύει το σενάριο της ανθρωποκτονίας και της ληστείας είναι ότι δίπλα στην άτυχη γυναίκα, βρέθηκε το λουρί της τσάντας της και όχι η ταυτότητά της, αλλά και χρησιμοποιημένες σύριγγες.

Σήμερα, αναμένεται και νεκροψία – νεκροτομή αλλά και η συλλογή αποτυπωμάτων, ώστε να ταυτοποιηθεί η γυναίκα καθώς δεν την έχει αναζητήσει κανείς. Παράλληλά, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών, από το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους, έχουν μια πρώτη εικόνα για το τι έχει συμβεί, αφού η δολοφονία της φαίνεται να σημειώθηκε νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η γυναίκα ήταν και η ίδια τοξικοεξαρτόμενη και άστεγη που διέμενε στην περιοχή.

«Να έρθει ο καταναλωτής άφοβα»

Η κ. Ιωάννου που είναι επιχειρηματίας και έχει κατάστημα ακριβώς απέναντι το σημείο από το οποίο εντοπίστηκε σορός, είπε στην ΕΡΤ: «Ήταν σοκαριστικό το να βλέπεις μία συνάνθρωπό σου να είναι μέσα σε μια σακούλα μαύρη και να τη βάζουν στη νεκροφόρα. Ήταν λίγο θρίλερ».

Ωστόσο η κ. Ιωάννου τόνισε ότι «Η αγορά όμως είναι καθαρή. Να έρθει ο καταναλωτής να ψωνίσει άφοβα».

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά άρθρα