Oι πιο glam ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για την καθημερινή βόλτα αλλά και το γραφείο

Συνεχίζουμε, δείχνοντάς σας εκπληκτικούς συνδυασμούς για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Η μόδα είναι προσωπική έκφραση του καθενός, αλλά συνάμα είναι έμπνευση και δημιουργία. Έτσι και εσείς καλείστε να να δημιουργήσετε τα πιο ευφάνταστα σύνολα για τις καθημερινές σας εξόδους, για το γραφείο ή για τη βραδινή έξοδο.

Εμείς σας δίνουμε πάντα τις καλύτερες επιλογές, τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες ιδέες μας, για να είστε πάντα λαμπερή και να διαλέγετε πάντα κομμάτια που είναι στη μόδα. Σίγουρα το στυλ της καθεμιάς μας διαφέρει, αλλά αντικειμενικά η αίσθηση του ωραίου είναι κάτι κοινά αποδεκτό.

Φροντίστε να να προσαρμόζετε πάντα το ντύσιμό σας, ανάλογα με την σιλουέτα σας και με μοναδικό κριτήριο να είστε άνετη. Σκοπός είναι να φοράτε εσείς ένα ρούχο και όχι να σας φοράει εκείνο, οπότε φροντίστε να νιώθετε καλά και προ πάντων ο εαυτός σας!

Για την καθημερινή σας έξοδο

Επιλέξτε ένα buggy τζιν και ριγέ μπλούζα. Από πάνω μην ξεχάσετε ένα εμπριμέ κιμονό για να εκτοξεύσετε το στυλ σας!

Για πιο σικ εμφανίσεις

Αγαπάμε τα μίντι φορέματα, ειδικά τα μονόχρωμα που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στυλ σε κάθε εμφάνιση. Μην φοβηθείτε να τα συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας sneackers!

Για το γραφείο…και όχι μόνο

Αν ο χώρος και η περίσταση το επιβάλλουν και εσείς αναζητάτε ένα πιο επίσημο αλλά ταυτόχρονα χαλαρό ένδυμα, τότε επιλέξτε μακριά μίντι φούστα με σκίσιμο στο πλάι και λευκό πουκάμισο. Συνδυάστε με τακούνια σε νουντ χρώμα.

Σαφάρι στυλ

…για τις καθημερινές σας βόλτες ή για το γραφείο. Επιλέξτε καφέ πέδιλα, και μπεζ υφασμάτινο παντελόνι. Από πάνω προτείνουμε εμπριμέ φλοράλ πουκάμισο με μακριά μανίκια που θυμίζει αντρικό πουκάμισο. Από τα πιο ωραία και κομψά ντυσίματα.

Για εσάς που δεν αποχωρίζεστε το μπλε πουκάμισο

Η επιτομή της κομψότητας είναι το γαλάζιο πουκάμισο με ένα σκουρόχρωμο (ανάλογα τις προτιμήσεις) τζιν. Βάλτε μαύρα πέδιλα και τελειώστε την εμφάνισή σας με ένα μικρό και διακριτικό τσαντάκι με χρώμα.

Σχετικά άρθρα