Σοκαριστική καταγγελία: 7χρονο κορίτσι βρέθηκε δεμένο και φιμωμένο στις τουαλέτες του σχολείου της-Το σχολείο δεν ενημέρωσε τους γονείς

Καταγγελία στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου έκανε ένας πατέρας, για μία ακόμη βίαιη υπόθεση μπούλινγκ κατά της 7χρονης κόρης του σε δημοτικό σχολείο της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε ο πατέρας του 7χρονου παιδιού, την ώρα που η μητέρα του παιδιού πήγε να πάρει την 7χρονη κόρη της από το σχολείο, το παιδί είπε στη μητέρα του πως έχει κάτι συμβεί και πως πρέπει να της μιλήσει, όταν όμως πάνε στο σπίτι.

Το κορίτσι, το οποίο είναι στην πρώτη δημοτικού, περιέγραψε πως 3 άλλα παιδιά μεγαλύτερης τάξης, τα οποία η ίδια δεν γνώριζε την έδεσαν και την φίμωσαν, αφήνοντάς την μόνη στις τουαλέτες του σχολείου. Το σοκαριστικό στοιχείο, το οποίο καταγγέλλει ο πατέρας του κοριτσιού που βρέθηκε δεμένο και φιμωμένο είναι πως το σχολείο δεν τον ενημέρωσε για τίποτα.

Το παιδί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εμφανώς συγχυσμένο, ενώ από την ταινία με την οποία της είχαν κλείσει το στόμα φέρει σημάδι στο μάγουλο.
Να σημειώσουμε εδώ πως το σχολείο βρίσκεται στην Αττική και οι γονείς του παιδιού θα καταθέσουν μήνυση για τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι, έτσι ώστε όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, όπως είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 7χρονης.

Σχετικά άρθρα