Μουζουράκης: Διαβάστε πώς αυτοσαρκάζεται και ποιους γελοιοποιεί με αφορμή τον γάμο του

Ο Πάνος Μουζουράκης θα ντυθεί γαμπρός και θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κόζαρη. Έτσι αποφάσισε με έναν δικό του μοναδικό τρόπο να παρακαλέσει τους δημοσιογράφους να είναι διακριτικοί στον γάμο του και να μην παρευρεθούν με κάμερες, δίνοντας την ευκαιρία στο ζευγάρι να απολάυσει αυτήν την προσωπική στιγμή. Ανεβάζοντας λοιπόν ένα βίντεο στο youtube με τίτλο «Υπομνημονεύματα» απευθύνθηκε στα ΜΜΕ με ένα ιδιαίτερο ποίημα:

«Μα πλησιάζει ο γάμος μου, και όχι να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και τη μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον “αέρα”. Το φύλο φτερό το κάνατε, σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο μου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ ας μείνει εδώ, αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή. Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω».

«Πολύ θα είναι το άγχος μου και θα είναι παραπάνω, αν πρέπει να σας αρνηθώ μια δήλωση να κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω το δικό σας. Κατανοώ, είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Και άμα παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω».

«Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας κεράσω κουραμπιέ και ένα ζεστό κακάο. Να θυμηθείς που ήσουν παιδί, τις συμβουλές μεγάλων: Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τον άλλο. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο, μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς θα τους κεράσουμε και αυτούς ένα ποτήρι. Δημοσιογράφους, κάμερες, κρυμμένους παπαράτσι, απλά για να το ξέρετε, δεν θα είσαστε εντάξει».

«Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον πατέρα Αντώνιο και αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον… Μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι και ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο Fame Story».

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://youtu.be/0XhszvVuYuI

Σχετικά άρθρα