14χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από τον θείο της και τον αδερφό της:”Γιατί μου το κάνεις αυτό;”

Άλλη μία αποτρόπαια πράξη βίας ήρθε στο φως, αυτή τη φορά στην Αμαλιάδα και αφορά τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού από τον θείο της και τον αδερφό της.

Τα όσα έζησε η ανήλικη προκαλούν ανατριχίλα. Η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές μέσα την εξαφάνιση της 14χρονης, η οποία έφυγε από το σπίτι μετά τη φρίκη που έζησε. Την εντόπισε ο πατέρας της, στον οποίο αποκάλυψε όλα όσα είχε ζήσει: ο θείος της τη βίασε και στη συνέχεια την απείλησε λέγοντάς της «μην τολμήσεις και μιλήσεις, θα σε βαρέσω». Θύμα βιασμού φέρεται να έπεσε και από τον αδελφό της.

«Μπήκε στο σπίτι και έβγαλε το πουκάμισο και το γιλέκο και τα άφησε στον καναπέ. Ήρθε κοντά μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Τον έσπρωξα και του είπα «γιατί το κάνεις αυτό;», έχει πει στην κατάθεσή της η 14χρονη, σύμφωνα με το Star.

Ο δικηγόρος της οικογένειας που εκπροσωπεί την 14χρονη λέει για το κορίτσι πως: «Προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της, αισθάνεται περίεργα και αμήχανα».

«Καταπέλτης» το βούλευμα για τον θείο της ανήλικης

Το βούλευμα για τον θείο είναι «καταπέλτης»: «Εκμεταλλευόμενος ότι η ανιψιά του βρισκόταν στην οικία του για να προσέχει τα τέκνα του, την πλησίασε και ξεκίνησε να τη φιλά στον λαιμό και στη συνέχεια, ενώ αυτή προσπαθούσε να αντισταθεί σπρώχνοντάς τον, της έβγαλε τα ρούχα και την εξανάγκασε με σωματική βία, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη σωματική του δύναμη, να ανεχθεί τη μεταξύ τους συνουσία» αναφέρει.

Αρνείται τις κατηγορίες ο θείος της ανήλικης

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνείται κάθε κατηγορία. «Ο εντολέας μου ισχυρίζεται εξαρχής ότι είναι αθώος και μάλιστα υπάρχει το εξής σημαντικό που πρέπει να αναδειχθεί. Η υπόθεση αυτή ανεδείχθη και πήρε αυτή την εξέλιξη, διότι ο κατηγορούμενος κατήγγειλε έναν νεαρό, ο οποίος ήδη είχε μία οικογένεια, την οποία είχε εγκαταλείψει με παιδιά με περίεργη συμπεριφορά γιατί είχε απαγάγει τη φερόμενη ως βιασθείσα από αυτόν. Όταν λοιπόν ο πατέρας έκανε μήνυση για την απαγωγή του κοριτσιού, το κορίτσι αυτό, μαζί με αυτόν τον νεαρό, για να μπορέσουν να φύγουν από την επιμέλεια του πατέρα τον κατήγγειλαν» δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του θείου, Αλέξης Κούγιας.

Ο θείος της 14χρονης κοπέλας έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και πρόκειται να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πάτρας. Ο αδερφός της καταγγέλλουσας θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων και θα του επιβληθούν αναμορφωτικά μέτρα και ποινή 5.000 ευρώ.

Πηγή: makeleio.gr

Σχετικά άρθρα