Phillip Schofield: Ο διάσημος παρουσιαστής αφήνοντας την καριέρα του παραδέχτηκε πως για χρόνια κοροίδευε την γυναίκα του-Είχε σχέση με έναν νεαρό άντρα

Ο δημοφιλής τηλεοπτικός παρουσιαστής Phillip Schofield παραιτήθηκε εντυπωσιακά από το βρετανικό δίκτυο ITV και παραδέχτηκε μια σχέση με έναν νεότερο άνδρα συνάδελφό του.

Ο πρώην παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στη διοίκηση του, το τηλεοπτικό δίκτυο, τη νομική του ομάδα, τους φίλους και την οικογένειά του για την υπόθεση, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 40χρονη καριέρα του είναι πλέον ουσιαστικά σε ρήξη

Ο 61χρονος άφησε τον ρόλο του στο This Morning την περασμένη εβδομάδα και εγκατέλειψε το ITV μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον υπάλληλο του ITV.

Ο Σκόφιλντ γνώρισε τον νεότερο άνδρα όταν ήταν έφηβος. Ήταν ακόμη παντρεμένος με τη σύζυγό του Stephanie Lowe την εποχή της σχέσης, την οποία παντρεύτηκε το 1993.

Αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος το 2020, αλλά παρέμεινε παντρεμένος με τη σύζυγό του Stephanie.

Ο Philip Schofield παραδέχεται ότι έχει σχέση με «νεότερους άνδρες»

Ο πρώην παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας ότι «λυπάται βαθιά» για την υπόθεση την οποία περιέγραψε ως «άσοφη, αλλά όχι παράνομη», αναφέρει η The Sun.

«Είχα μια συναινετική σχέση με έναν νεότερο άνδρα συνάδελφο», είπε.

«Σε αντίθεση με τις εικασίες, ενώ γνώρισα τον άνδρα όταν ήταν έφηβος και μου ζητήθηκε να τον βοηθήσω να μπει στην τηλεόραση, μόνο αφού άρχισε να δουλεύει στην εκπομπή έγινε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία.

«Αυτή η σχέση δεν ήταν σοφή, αλλά όχι παράνομη. Τώρα έχει τελειώσει. Όταν επέλεξα να βγω, το έκανα αποκλειστικά για τη δική μου ευημερία. Κανείς δεν με «ανάγκασε» να βγω.

“Σε μια προσπάθεια να προστατεύσω τον πρώην συνάδελφό μου, δεν ήμουν ειλικρινής για τη σχέση”

«Ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει βγάλει ποτέ ασφαλιστικά μέτρα, σούπερ ή άλλο, σχετικά με τη σχέση μου με αυτόν τον συνάδελφο, ποτέ δεν μεταφέρθηκε ή απολύθηκε από εμένα ή εξαιτίας μου. «Σε μια προσπάθεια να προστατεύσω τον πρώην συνάδελφό μου, δεν ήμουν ειλικρινής για τη σχέση.

«Αλλά η πρόσφατη, άσχετη, αποχώρησή μου από το This Morning τροφοδότησε εικασίες και έθεσε ερωτήματα που τον επηρεάζουν, οπότε για χάρη του είναι σημαντικό να είμαι ειλικρινής τώρα.

«Έχω συνείδηση ​​ότι είπα ψέματα στους εργοδότες μου στο ITV, στους συναδέλφους και τους φίλους μου, στους πράκτορές μου, στα μέσα ενημέρωσης και συνεπώς στο κοινό και κυρίως στην οικογένειά μου.

“Λυπάμαι πάρα πολύ, καθώς λυπάμαι που υπήρξα άπιστος στη γυναίκα μου”

«Αποφάσισα λοιπόν να αποχωρήσω από τα British Soap Awards, την τελευταία μου δημόσια δέσμευση, και παραιτούμαι από το ITV με άμεση ισχύ εκφράζοντας την απέραντη ευγνωμοσύνη μου σε αυτούς για όλες τις εκπληκτικές ευκαιρίες που μου έδωσαν.

«Θα αναλογιστώ την πολύ κακή μου κρίση τόσο για τη συμμετοχή μου στη σχέση όσο και για το ψέμα για αυτήν.

«Για να προστατεύσω το απόρρητό του, δεν κατονομάζω αυτό το άτομο και η βαθύτερη επιθυμία μου είναι τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του να μπορούν τώρα να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς περαιτέρω εισβολή και αυτή η δήλωση θα τους επιτρέψει να το κάνουν.

Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης τώρα να σεβαστούν το απόρρητό. Δεν έχουν κάνει τίποτα κακό και ζητώ να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους».

Ο Schofield επικρίθηκε για «δόλο»

Ο ατζέντης του YMU κυκλοφόρησε μια καταιγιστική δήλωση, κατηγορώντας τον τηλεοπτικό αστέρα για έλλειψη εμπιστοσύνης.

«Η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα είναι βασικές αξίες για ολόκληρη την επιχείρηση του YMU, που καθορίζουν όλα όσα κάνουμε.

«Η διαχείριση ταλέντων είναι μια σχέση που βασίζεται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη», είπαν.

«Αυτή την εβδομάδα, μάθαμε σημαντικές νέες πληροφορίες για τον πελάτη μας Phillip Schofield.

«Αυτά τα γεγονότα έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε πει προηγουμένως ο Phillip στο YMU, καθώς και στους εξωτερικούς συμβούλους που είχαμε φέρει για να τον υποστηρίξουμε.

«Ως αποτέλεσμα, την Πέμπτη συμφωνήσαμε να χωρίσουμε την εταιρεία με τον Phillip, με άμεση ισχύ».

Ο Schofield αργότερα είπε ότι «μετά από 35 χρόνια άψογης διαχείρισης από το YMU, συμφώνησα να αποχωρήσω από την εκπροσώπησή τους με άμεση ισχύ».

Το ITV κατηγόρησε επίσης τον Schofield για «δόλο»

«Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από τις παραδοχές της εξαπάτησης που έκανε απόψε ο Phillip Schofield», είπε το δίκτυο στη Mirror.

«Οι σχέσεις που έχουμε με αυτούς που συνεργαζόμαστε βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Ο Φίλιππος μας έδωσε διαβεβαιώσεις που τώρα παραδέχεται ότι ήταν αναληθείς και νιώθουμε άσχημα απογοητευμένοι.

«Δεχόμαστε την παραίτησή του από το ITV και ως εκ τούτου μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα εμφανιστεί στο ITV όπως είχε αναφερθεί προηγουμένως».

Οι celebrities αντιδρούν στη βόμβα του Schofield

Ο Piers Morgan ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που αντέδρασαν στη βόμβα του Schofield. Μοιράστηκε την είδηση ​​και έγραψε στο Twitter «Blimey» με ένα σοκαρισμένο emoji.

Η παρουσιάστρια του GB News, Vanessa Feltz, ήταν ζωντανά στον αέρα με τον σχολιαστή των μέσων ενημέρωσης Nigel Pauley όταν κυκλοφόρησε η είδηση.

Ο Pauley είπε ότι η δήλωση πιθανότατα σήμαινε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες «αποκαλύψεις και περισσότερη αρνητικότητα».

«Αν ένας πράκτορας αφήσει κάποιον και χρησιμοποιήσει τις λέξεις ειλικρίνεια και ακεραιότητα, αυτό δεν είναι καλό», είπε.

Ο Δρ Ranj Singh, ο οποίος ήταν στο παρελθόν ιατρός στο This Morning, δημοσίευσε: «Έρχεται μια καταιγίδα…»

Η καριέρα του Schofield

Ο Schofield ξέσπασε στις τηλεοπτικές οθόνες του Ηνωμένου Βασιλείου το 1985 παρουσιάζοντας παιδικές εκπομπές του BBC από το “Broom Cupboard” με τον κουκλοθέατρο Gordon the Gopherm, αναφέρει η The Sun.

Χρειάστηκαν μόλις 15 μέρες για να ξεφύγει ο πρώην βασιλιάς της ημερήσιας τηλεόρασης.

Πηγή του κλάδου είπε: «Αυτή φαίνεται να είναι η τελευταία αυλαία για τον Phil — και η τελευταία του κίνηση φαίνεται σαν αυτοκτονία σταδιοδρομίας. Δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές ελπίδες να επιστρέψουμε από αυτό. Ποιο δίκτυο θα τον ήθελε τώρα;

«Φαίνεται μια εξαιρετική κίνηση – να παραδεχτείς ότι έριχνα σε επαφή με έναν νεότερο άντρα όταν ήταν παντρεμένος.

«Και είναι η πράξη ενός απελπισμένου ανθρώπου. Φαίνεται ότι η πίεση έχει φτάσει στον Phil, αλλιώς γιατί να το κάνεις αυτό;»

Πηγή: news.com.au

Σχετικά άρθρα