Aνακαλύψτε τους πιο εμπνευσμένους καλοκαιρινούς συνδυασμούς για τις καθημερινές σας εμφανίσεις

Αν αναρωτιέστε τι να φορέσετε σήμερα, είστε στο κατάλληλο μέρος! Σας φέρνουμε φρέσκες ιδέες για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό στυλ. Αυτό που λέμε πάντα είναι πως πρέπει να αισθανόμαστε άνετα με ό, τι φοράμε, δηλαδή εμείς να φοράμε το ρούχο και όχι να μας φοράει εκείνο.

Ο καιρός έχει αρχίσει και ζεσταίνει για τα καλά και η διάθεση ολοένα και ανεβαίνει. Βγαίνουμε πιο συχνά έξω, αάρα είναι και λογικό να έχουμε περισσότερες στυλιστικές απαιτήσεις. Σήμερα θα δούμε πώς μπορείτε να συνδυάσετε υπέροχα συνολάκια για την καθημερινή σας βόλτα.

Πάμε να δούμε!

Επιλέξετε παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και συνδυάστε το με αμάνικο πουλοβεράκι

Ιδανική επιλογή για τις απογευματινές βόλτες, ειδικά τις ημέρες με αεράκι. Συνδυάστε με μαύρα πέδιλα και μαύρα αξεσουάρ.

Μίντι φόρεμα σε τζιν αποχρώσεις

Αγφαπημένη επιλογή και αφορμή να φορέσετε τα ψάθινα σας αξεσουάρ!

Το στυλ για το νησί

Ιδανικό και ανάλαφρο ντύσιμο για όλες τις ώρες της ημέρας. Αν θέλετε να αισθανθείτε άνετα επιλέξτε παντελόνα με κοντό τοπ και ανάλαφη λευκή πουκαμίσα.

Με σορτσάκι πας παντού

Ποιος είπε πως το σορτσάκι φοριέται μονάχα στην παραλία; Μπορείτε να συνδυάσετε ένα πιο μακρύ σορτσ με λευκό πουκάμισο, ιδανική επιλογή για τις all day εξόδους σας!

Φλοράλ φορέματα

Από τις επίσης αγαπημένες καλοκαιρινές μας επιλογές είναι τα φλοράλ φορέματα, τόσο ανάλαφρα και ιδανικά όταν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι. Συνδυάστε άφοβα με τα αγαπημένα σας sneackers!

Σχετικά άρθρα