Σκηνές ντροπής: Ανήλικος επιτέθηκε σε τετραπληγική γυναίκα, καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο

Ένα ακραία ντροπιαστικό περιστατικό έγινε στη Πάρο όπου ένας ανήλικος επιτέθηκε, τόσο σωματικά όσο και λεκτικά, σε γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στιγμές τρόμου έζησε η κα Ροδούλα

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου, από το Σάββατο το μεσημέρι εξαιτίας της πρωτοφανούς επίθεσης σε ηλικιωμένη από νεαρό Ρομά και μάλιστα απρόκλητα.
Το τραγικότερο όμως στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, είναι πως θύμα αυτής της αισχρής επίθεσης είναι ένα άτομο το οποίο είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Πρόκειται για την αγαπημένη κα Ροδούλα, μιας πονεμένης γυναίκας , η οποία γεννήθηκε με τετραπληγία και ζει κινούμενη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Στο παρελθόν οι περισσότεροι μπορεί να θυμόσαστε το δράμα της 62χρονης γυναίκας η οποία έχασε τον πριν 1 χρόνο τον μονάκριβο υιό της, το στήριγμα της, σε θανατηφόρο τροχαίο.
Η Ομάδα Αγάπης Είμαι Εδώ για Σένα, και η δημιουργός της ομάδας στο Facebook Γεωργία Πάσσου, έχει βρεθεί πολλές φορές δίπλα, μέχρι και που πρόσφατα παραχώρησε ένα σπίτι στο κέντρο της Παροικιάς προκειμένου η αγαπητή κα. Ρουδούλα να επισκέπτεται πιο συχνά και πιο εύκολα το μνήμα του παιδιού της. Μόνο που αυτή τη φορά η γυναίκα με τα κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με την κα Πάσσου, δέχτηκε αήθης επίθεση από ανήλικο Ρομά.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το μεσημέρι, όταν η κα Ροδούλα επέστρεφε από την καθιερωμένη επίσκεψη στο κοιμητήριο της Πάρου, όταν έπεσε θύμα επίθεσης από ένα ανήλικο.
Το συμβάν έγινε στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής. Η γυναίκα ζητούσε βοήθεια και μετά από μεγάλο αγώνα να ξεφύγει κι αφού δέχτηκε γροθιές, έγινε αντιληπτή από περαστικούς, οι οποίοι πρόλαβαν να αποτρέψουν τα χειρότερα…

Η γυναίκα πήγε έντρομη στο Α. Τ. του νησιού για να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση, φοβούμενη τις απειλές που δέχτηκε από το νεαρό και τι θα μπορέσει να ακολουθήσει.
Πέρα του περιστατικού το οποίο θα πρέπει να διερευνηθεί θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους η καλοκαιρινή εξόρμηση των Ρομά στα νησιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες.


Πηγή: Cyclades.gr

Σχετικά άρθρα