Λευτέρης Αζάς thumbnail

Λευτέρης Αζάς

Ο Λευτέρης Αζάς είναι Ειδικός Παθολόγος και είναι Επιμελητής της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Υγεία” από το 2004. Έλαβε το απολυτήριο Λυκείου με “ Άριστα ”από την Πρότυπο Σχολή Αναβρύτων το 1984 και το ίδιο έτος εισήχθη μέσω Πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών , από την οποία αποφοίτησε το 1991 . Εν συνεχεία εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στο Διαβητολογικό Κέντρο Β´ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών όπου εξειδικεύθηκε στην αντιμετώπιση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη και παχυσαρκία . Το 2001 απέκτησε τον τίτλο Ιατρικής Ειδικότητας Παθολογίας.


Το χρονικό διάστημα 2007-2009 ( 4 διδακτικά εξάμηνα ) παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (M.Sc.) «ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που οδήγησε στην απονομή «Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης» στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών.


Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης συμμετέχει στα σπουδαιότερα (παγκόσμια και πανευρωπαϊκά ) συνέδρια σακχαρώδη διαβήτη ,λοιμώξεων και οστεοπόρωσης , ενώ είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά συνέδρια και εξειδικευμένα σεμινάρια που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Παθολογίας


Είναι μέλος πολλών ιατρικών εταιριών της Ελλάδας και του εξωτερικού

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X