Σοκ στο Ηράκλειο: 35χρονος μαχαίρωσε 14 φορές την σύντροφό του, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και ποροσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη χθες το βράδυ στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 35χρονος κατά τη διάρκεια άγριου τσακωμού με την 30χρονη σύντροφό του, τη μαχαίρωσε και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στρέφοντας το μαχαίρι στην κοιλιά του!

Σύμφωνα με το cretalive.gr και ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο 35χρονος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στη σύντροφό του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα!

Η 30χρονη νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή κατάσταση, ενώ όπως αναφέρει το cretalive, χρειάστηκε να γίνει διασωλήνωσή της. Άλλες πληροφορίες λένε ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο δράστης, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά, προσπαθώντας να αυτοκτονήσει, αλλά το τραύμα του είναι ελαφριάς μορφής και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Κατά τη διάρκεια του αιματηρού περιστατικού, η κοπέλα ουρλιάζοντας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού που διαμένει το ζευγάρι και ζήτησε βοήθεια, με τους γείτονες να καλούν την αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, ο 35χρονος επιχείρησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα, αλλά ευτυχώς δεν εξαπλώθηκε, καθώς οι γονείς του, οι οποίοι μένουν στο από πάνω διαμέρισμα, έσβησαν γρήγορα τις φλόγες.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η κοπέλα είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σε τουριστική περιοχή της Κρήτης και ο δράστης ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ ο πατέρας του ήταν αυτός που τον αφόπλισε αποσπώντας του το κουζινομάχαιρο με το οποίο σακάτεψε την σύντροφό του.

Πηγή: makeleio.gr

Σχετικά άρθρα