H βραβευμένη με Όσκαρ Χάλι Μπέρι είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει: “Μην είσαι το κορίτσι που θέλει ένας άντρας, γίνε η γυναίκα που χρειάζεται ένας άντρας”

Η αγάπη της Χάλι Μπέρι για τον άντρα της γίνεται όλο και πιο δυνατή. Την Τρίτη, η ηθοποιός του Moonfall δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια και τον φίλο της Van Hunt να μοιράζονται ένα γλυκό φιλί.

Τόσο η Berry, στα 56 της, όσο και ο Hunt, στα 53 του, ήταν ντυμένοι casual για την selfie που μοιράστηκαν με τους εκατομμύρια ακολούθους τους στο ίνσταγκραμ.

“Μην είσαι το κορίτσι που θέλει ένας άντρας, γίνε η γυναίκα που χρειάζεται ένας άντρας! ✊🏽” έγραψε η Μπέρι στη λεζάντα της.

Ο Μπέρι και ο Χαντ επισήμαναν τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2020. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι βλέπονταν για “αρκετούς μήνες” και ότι ο Χαντ είχε γνωρίσει τα δύο παιδιά της αγαπημένης του: την κόρη της Nahla, 15 ετών, και τον γιο της Maceo, 9 ετών .

Από τότε, οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα, συχνά για να γιορτάσουν σημαντικά ορόσημα της ζωής τους.

Τον Μάρτιο, η Χαλι Μπέρι γιόρτασε τα γενέθλια του Χαντ με ένα αφιέρωμα στο Instagram, γράφοντάς του, “Χρόνια πολλά, VanO!”

“Είναι εκπληκτικό το πώς μπήκες στη ζωή μου και δεν μπορώ να θυμηθώ να ζούσα χωρίς ΕΣΑΣ! Να και πολλά άλλα αγάπη μου @vanhunt”, κατέληξε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

“😢🔥❤️👌🏽💋 σε ευχαριστώ, μωρό μου”, έγραψε ο Χαντ σε ένα σχόλιο.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, ο Χαντ εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό του για την κοπέλα του με το δικό του αφιέρωμα για τα γενέθλιά της. “Γεια σου, μωρό μου. Είναι η μέρα σου, και ενάντια στις επιθυμίες σου, το ουρλιάζω στις βουνοκορφές”, έγραψε στη λεζάντα σε μία δημοσίευση με ένα μοντάζ φωτογραφιών και ένα χορευτικό βίντεο της ηθοποιού. “Και γιορτάζεις με τον κόσμο την υπέροχη, στοργική, αστεία και ζωογόνο δύναμη που είσαι.

Η Berry είπε στο Women’s Health τον Νοέμβριο του 2021 ότι αισθάνεται «εκπληρωμένη» στη ζωή της με τον Hunt. “Μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα για να τον είχα αγαπήσει περισσότερο. Απλώς αισθάνομαι πλήρης. Αισθάνομαι ευτυχισμένη στη ζωή μου ρομαντικά, ως μητέρα, ως καλλιτέχνης”, είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός και σκηνοθέτης του Bruised. Η Μπέρι πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλύτερη μητέρα σε αυτή την περίσταση από ό,τι θα ήμουν αν είχα μείνει σε μια ερωτική σχέση που δεν με εξυπηρετούσε και δεν με έκανε να νιώσω όπως πρέπει να νιώθω ως γυναίκα».

Σχετικά άρθρα