Πώς τα καταφέρνει η Jennifer Aniston: “Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι στα 20…. νιώθω καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα και ας είμαι 54”

Σε συνομιλία με τη «Vogue», η ηθοποιός ήταν επίσης ειλικρινής για τις σκέψεις της σχετικά με τη φράση: «Φαίνεσαι υπέροχη για την ηλικία σου».

Η Jennifer Aniston αγκαλιάζει τα 50 της χρόνια — αλλά δεν θέλει να της πουν ότι φαίνεται υπέροχη για την ηλικία της. Να γιατί. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η ηθοποιός σημείωσε ότι τέτοιου είδους κομπλιμέντα (όπως σε δηλώσεις που υποδηλώνουν ότι κάποιος μπορεί να πρέπει να δείχνει ή να συμπεριφέρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία) δεν είναι αυτές που θέλει να ακούσει.

«Με τρελαίνει. Δεν το αντέχω», είπε η σταρ του Murder Mystery. «Αυτή είναι μια συνήθεια της κοινωνίας ότι έχουμε αυτούς τους δείκτες όπως: «Λοιπόν, είσαι σε αυτό το στάδιο, οπότε για την ηλικία σου… Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει». Όπως επαναδιατυπώθηκε από τη δημοσίευση, η υπέροχη εμφάνιση δεν πρέπει να συνδέεται με έναν αριθμό.

Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι διαφορετικό στην Aniston γιατί, στα 54 της, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Αυτό έρχεται όσο μεγαλώνεις. «Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι στα 20 μου. Νιώθω καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Όλα είναι 100% καλύτερα», πρόσθεσε η Aniston, η οποία πρόσφατα συνεργάστηκε με την Pvolve Fitness, μια μάρκα προπόνησης στην οποία συνεισφέρει τώρα τις στρατηγικές μάρκετινγκ, προϊόντων και προγραμματισμού της.

Το ότι ήταν μέρος του ταξιδιού του Pvolve Fitness είχε νόημα για την πρώην σταρ του Friends, η οποία μυήθηκε στα προγράμματα άσκησης του μετά από τραυματισμό στην πλάτη το 2021. «Μου αρέσει να βρίσκω κάτι που λειτουργεί πραγματικά και μετά να το μοιράζομαι με τις φίλες μου», είπε η Aniston στο PEOPLE. «Αν το ήξερα πριν από 20 χρόνια όταν έσπαγα το σώμα μου αρχικά, θα είχαμε γλιτώσει τόσο πολύ πόνο».

Η ιδρύτρια της LolaVie παραμένει επίσης ενεργή κάνοντας Pilates και πεζοπορία, κατανοώντας ότι λαμβάνει προσιτές μορφές προπονήσεων στις οποίες μπορεί να χαλαρώσει. Όταν δεν έχει όρεξη, απλά δεν το κάνει. Ωστόσο, της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της με άλλους τρόπους.

Οι σκέψεις της για την ευεξία έχουν επίσης εξελιχθεί με τα χρόνια. Τώρα, όλα «κατεβαίνουν στην απλότητα». «Είναι απλώς εισερχόμενες θερμίδες, θερμίδες που εξέρχονται, διατροφή, τι ταΐζετε το σώμα σας; Μην τρώτε χάλια. Πρέπει να κοιμάστε σωστά. Πρέπει να πίνετε τόνους νερό. Πρέπει επίσης να δώσετε στον εαυτό σας το 20% της διασκέδασης και της λαιμαργίας και να περάσετε καλά και να χαρείτε. Για μένα, θα ήταν δύσκολο να μην παρεκκλίνω ποτέ από το σχέδιο της τέλειας ευεξίας γιατί μου αρέσει να απολαμβάνω τον εαυτό μου».

Πηγή: people.com

Φωτογραφία εξωφύλλου: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα