Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Δημήτρης Κατσαρός
Δημήτρης Κατσαρός thumbnail

Δημήτρης Κατσαρός

"Λέγομαι Δημήτρης Κατσαρός, έχω γεννηθεί στο Χολαργό τον Ιούνιο του 1984 και σχεδόν όλη μου τη ζωή έζησα στην Αθήνα όπου πήγα σχολείο και σπούδασα ψυχολογία στην Πάντειο. Εργάστηκα σε διάφορους χώρους εκτός αυτού που σπούδασα. Στο στρατό ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα ενεργά ως ψυχολόγος απαντώντας στη γραμμή sos υποστήριξης του Πολεμικού Ναυτικού καθ'όλη τη διάρκειά της θητείας μου. Σήμερα ιδιωτεύω ως θεραπευτής και ειδικεύομαι στην ομαδική ανάλυση με ψυχοδυναμικού τύπου προσέγγιση στην εταιρεία Hope in Ga με έδρα την Κηφισιά. Ταυτόχρονα είμαι διαχειριστής της εταιρίας Eurosynapsis.ΙΚΕ με ιδρυτή τον πατέρα μου, η οποία παρέχει υπηρεσίες νευρολογίας και ψυχολογίας. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο άνθρωπος ως άτομο και ως έννοια και πολλές φορές θεωρώ ότι δεν πρόκειται για εργασία αλλά για μια παράξενη και όμορφη αναζήτηση. Κατά τα άλλα μου αρέσει η γυμναστική, η μουσική, η ζωγραφική και οι θετικές επιστήμες."
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Κατσαρός Δημήτριος
6, Σκαλίδη, Αθήνα (Ελλάδα)
2106983940
katsaros_d@yahoo.com, katsaros0d@gmail.com


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
10 Σεπτεμβρίου 2012 – Παρόν: Ψυχοθεραπεία
Ψυχοθεραπεία ψυχοδυναμικού τύπου
2012 – Παρόν: Ομαδική ανάλυση (ψυχοδυναμική θεραπεία ομάδας)
Παρατηρητής σε ομάδα αυτογνωσίας ψυχοδυναμικής προσέγγισης του S. Freud προσαρμοσμένη σε  ομαδικά δυναμικά από μεταγενέστερους. (Moreno, Foulkes, Nitsun κ.α.)


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
10 Οκτωβρίου 2003 – 27 Οκτωβρίου 2010
Πτυχίο τμήματος Ψυχολογίας
Πάντειο Πανεπιστήμιο κοινωνικών και πολιτικών επιστημών, Αθήνα (Ελλάδα)
Παροχή υπηρεσιών ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε άτομα και ομάδες


 Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X