Πώς θα φροντίσω την ψαλίδα ανέξοδα;

Θες τα μαλλιά σου να δείχνουν τέλεια. Τα χτενίζεις, τα φροντίζεις όμως εκείνα συνεχίζουν να σπάνε και να έχουν ψαλίδα. Κάνεις τα πάντα για να τα διατηρείς υγιή, ενυδατωμένα και λαμπερά. Ποια προϊόντα θα σε βοηθήσουν να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα; Ποια είναι τα πιο οικονομικά της αγοράς;

Από την Κορίνα Συλλογίστου, Beauty Blogger.

Ο συνδυασμός των Macadamia Mineral Oil Rejuvenating Shampoo και Deep Repair Masque είναι ιδανικός για εσένα που θες να σώσεις τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου από το ψαλίδι του κομμωτή σου! Για αυτό σου προτείνουμε:

1. Το Rejuvenating Shampoo είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά εξαιρετικό ειδικά για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα. Θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος και θα αφήσει τα μαλλιά σου τόσο απαλά! Τα 300ml κοστίζουν 24.99 €.

2. Η μάσκα είναι εξαιρετική ακόμα και για εσένα που έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις βαφές και το πιστολάκι. Ακόμα και αν τα μαλλιά σου είναι καμένα, η Deep Repair Masque θα τα σώσει με 19.36 € τα 100ml. Σίγουρα δεν είναι οικονομικά, αλλά μιλάμε για επαγγελματικά προϊόντα που κάνουν θαύματα! Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το travel kit, ώστε να σιγουρευτείς ότι σου αρέσουν. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος ΤΝΤ Natural Hair Care,

3. Εάν τα μαλλιά σου είναι εύθραυστα και θαμπά, μία καλή επιλογή είναι το σαμπουάν Liquid Silk της Schwarzkoph. Η φόρμουλα του με υγρά στοιχεία μεταξιού και Gloss Factor χαρίζει μεταξένια υφή και αστραφτερή λάμψη που διαρκούν. Η τιμή του μόλις 4.20 €, καλή αναλογία ποσότητας – τιμής. Θα το βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και super market. Στην ίδια σειρά θα βρεις conditioner, μάσκα και σπρεϊ λάμψης.

4. Αρκούν 3΄ για να μεταμορφώσεις τα ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά σου σε λαμπερά και απαλά; Και, όμως, αρκούν! Η μάσκα 3 Minute Miracle της Aussie, με εκχυλίσματα αυστραλέζικης μέντας, λειαίνει την τρίχα, ηρεμεί τις άγριες άκρες και βοηθά στη θεραπεία της ψαλίδας. Το άρωμα της θα σε γυρίσει στα παιδικά σου χρόνια, αφού θυμίζει κάτι από τσιχλόφουσκα. Θα τη βρεις στα Hondos Center και κοστίζει περίπου 8€.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα