Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Πλαστικοί Χειρουργοί / Δέσποινα Νέλλη Τζιβαρίδου
Δέσποινα Νέλλη Τζιβαρίδου thumbnail

Δέσποινα Νέλλη Τζιβαρίδου

Η Δέσποινα Νέλλη Τζιβαρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά όπου αποφοίτησε από την Ιωννίδειο Πρότυπο Σχολή.


Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το 1985-1991 και ακολούθως ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική από το 1992 έως και το 2001, χρονιά που έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής στη Ελλάδα.
Τον Ιούνιο του 1999 της ανατέθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με πειραματικό θέμα από τον τομέα της Επανορθωτικής Πλαστικής Xειρουργικής.


Το Νοέμβριο του 2001 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (European Boards of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery) μετά από επιτυχείς εξετάσεις.
Από τον Φεβρουάριο του 2002 έως και τον Σεπτέμβριο του 2003 εργάστηκε σε έμμισθη θέση Πλαστικού Χειρουργού στο Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου, όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς σε επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής Προσώπου και Σώματος αλλά και Επανορθωτικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του μαστού και άλλων δερματικών βλαβών-κακοηθειών.


Έχει παρουσιάσει 33 επιστημονικές ανακοινώσεις σε συνέδρια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και έχει λάβει το βραβείο Γ.Πολυκράτης για την καλύτερη πειραματική εργασία το 2001. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή 5 επιστημονικών εργασιών που δημοσιεύθηκαν σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.
Επέστρεψε το 2004 από το εξωτερικό και έκτοτε εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός και εξωτερικός συνεργάτης του νοσοκομείου Metropolitan.


Από το 2004 εφαρμόζει τις νεότερες θεραπείες laser και είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Εφαρμογών Laser.


Είναι επίσης μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής, της Διεθνούς Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής IPRAS και της Αμερικανικής εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής ASPS
Η Δέσποινα Τζιβαρίδου είναι παντρεμένη με τον οφθαλμίατρο Γιάννη Μάλλια και έχει τρεις κόρες, την Βασιλική, την Αλεξία και την Μιχαέλα.

Το Ιατρείο βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 110 και Τσαμαδού στον Πειραιά, τ.κ. 18532Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X