Τα πιο οικονομικά λαδάκια ομορφιάς; thumbnail
Σας αρέσει να περιποιείστε με λάδια; Μάθετε σε τι βοηθά η κάθε κατηγορία λαδιού και που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ποια λάδια μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο και μάλιστα πολύ οικονομικά με 3-4 ευρώ το μπουκαλάκι; Αμυγδαλέλαιο Δεν οξειδώνεται εύκολα, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιείται για επάλειψη του σώματος, μάσκες, καθαρισμό προσώπου μετά από έντονο μακιγιάζ. Φυστικέλαιο Ιδιαίτερα κατάλληλο για λάδια μασάζ. Δεν οξειδώνεται εύκολα. Έχει χρώμα ανοιχτό και είναι άοσμο. Δαφνέλαιο Χρησιμοποιείται κυρίως για κούρα μαλλιών. Ελαιόλαδο Όπως το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται και αυτό από πολύ παλιά χρόνια για την παρασκευή καλλυντικών γιατί έχει άριστες ιδιότητες. Το μόνο του μειονέκτημα όσο αφορά τις κρέμες είναι η βαριά μυρωδιά του.

Τα πιο οικονομικά λαδάκια ομορφιάς;

Σας αρέσει να περιποιείστε με λάδια; Μάθετε σε τι βοηθά η κάθε κατηγορία λαδιού και που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ποια λάδια μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο και μάλιστα πολύ οικονομικά με 3-4 ευρώ το μπουκαλάκι;

Αμυγδαλέλαιο

Δεν οξειδώνεται εύκολα, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Χρησιμοποιείται για επάλειψη του σώματος, μάσκες, καθαρισμό προσώπου μετά από έντονο μακιγιάζ.

Φυστικέλαιο

Ιδιαίτερα κατάλληλο για λάδια μασάζ. Δεν οξειδώνεται εύκολα. Έχει χρώμα ανοιχτό και είναι άοσμο.

Δαφνέλαιο

Χρησιμοποιείται κυρίως για κούρα μαλλιών.

Ελαιόλαδο

Όπως το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται και αυτό από πολύ παλιά χρόνια για την παρασκευή καλλυντικών γιατί έχει άριστες ιδιότητες. Το μόνο του μειονέκτημα όσο αφορά τις κρέμες είναι η βαριά μυρωδιά του.

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X