Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Διώξε τους πόρους με ένα λεμόνι!
Διώξε τους πόρους με ένα λεμόνι! thumbnail
Ταλαιπωρήστε από έντονους πόρους; Έχετε δοκιμάσει χιλιάδες τρόπους για να τους καταπολεμήσετε αλλά καμία τέτοια τακτική δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλατε; Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα μυστικό ομορφιάς που κρύβει η... κουζίνα σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ο χυμός ενός  λεμονιού! Για την λοσιόν για τους πόρους: Στίβουμε ένα λεμόνι και ανακατεύουμε το χυμό του με 300 γρ. βρασμένο νερό. Διατηρείται σε δροσερό μέρος για 2 βδομάδες. Μάσκα για τους ανοιχτούς πόρους: Κάνουμε ένα ζελέ από ζελατίνα και χυμό λεμονιού. Το βάζουμε για 20' στο πρόσωπο και μετά το ξεπλένουμε. Αξίζει να να σημειωθεί πως με το ίδιο ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε για τους ανοιχτούς σας πόρους, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν κρέμα χτενίσματος για τα μαλλιά μετά το λούσιμό σας.

Διώξε τους πόρους με ένα λεμόνι!

Ταλαιπωρήστε από έντονους πόρους; Έχετε δοκιμάσει χιλιάδες τρόπους για να τους καταπολεμήσετε αλλά καμία τέτοια τακτική δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλατε; Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα μυστικό ομορφιάς που κρύβει η… κουζίνα σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ο χυμός ενός  λεμονιού!

Για την λοσιόν για τους πόρους:

Στίβουμε ένα λεμόνι και ανακατεύουμε το χυμό του με 300 γρ. βρασμένο νερό. Διατηρείται σε δροσερό μέρος για 2 βδομάδες.

Μάσκα για τους ανοιχτούς πόρους:

Κάνουμε ένα ζελέ από ζελατίνα και χυμό λεμονιού. Το βάζουμε για 20′ στο πρόσωπο και μετά το ξεπλένουμε.

Αξίζει να να σημειωθεί πως με το ίδιο ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε για τους ανοιχτούς σας πόρους, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν κρέμα χτενίσματος για τα μαλλιά μετά το λούσιμό σας.

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X