13χρονη υπέφερε από… τυπανισμό και τελικά γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου

Μια 13χρονη έφηβη πήγε το περασμένο Σάββατο με αφόρητους πόνους στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της. Οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί δεν κατάλαβαν ότι ήταν έγκυος ακόμη κι όταν της έκαναν ακτινογραφία για να διαπιστώσουν από που προερχόταν ο… τυμπανισμός που είχε το κορίτσι. Μπέρδεψαν μάλιστα την σπονδυλική στήλη του εμβρύου με φερμουάρ (!) που πίστεφαν ότι είχε καταπιεί κατά λάθος το 13χρονο κορίτσι. Αφού της χορήγησαν καθαρτικά για να απαλλαγεί το παιδί από τον τυμπανισμό που είχε, το κορίτσι πήγε στην τουαλέτα και εκεί γέννησε το μωρό που επί 9 μήνες κυοφορούσε.

Κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για την εγκυμοσύνη της νεαρής 13χρονης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενών και γιατρών.

Σε σοκ βρίσκεται τόσο η νεαρή 13χρονη όσο και ολόκληρη η οικογένειά της καθώς κανείς δε γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν έγκυος. «Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει. Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου», αναφέρει συγγενής του κοριτσιού και συνεχίζει λέγοντας ότι «Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος, αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας»

Σύμφωνα με το νεαρό κορίτσι πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της.

Σχετικά άρθρα