Ιδέες για εντυπωσιακό αποκριάτικο μακιγιάζ!

Οι απόκριες είναι μια ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να πειραματιστούμε και να παίξουμε με την εμφάνισή μας. H Βeauty Blogger, Έφη Χατζηιγνατιάδου μας προτείνει ιδέες για αποκριάτικο μακιγιάζ όχι μόνο για εμάς αλλά και για τις κόρες μας. Τι λέτε; Θα το τολμήσετε; 

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να έχεις την πιο στυλάτη στολή. Με ρούχα που ήδη έχεις και τα μακιγιάζ που σου προτείνω μπορείς να μεταμορφωθείς σε βασίλισσα του Καρναβαλιού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι… τα καλλυντικά σου και διάθεση.Το πρώτο είναι και το δικό μου αγαπημένο μακιγιάζ, είναι πολύ σικ και συνδυάζεται με οτιδήποτε θέλετε να φορέσετε. Χρειάζεται ένα μαύρο μολύβι, με το οποίο θα κάνετε το περίγραμμα της μάσκας στο πρόσωπο και ένα μαύρο χρώμα (μπορούμε να αγοράσουμε σε πολύ χαμηλές τιμές σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών) με το οποίο θα γεμίσουμε το περίγραμμα. Πριν στεγνώσει το χρώμα τοποθετούμε σε οποιοδήποτε σχήμα θέλουμε διάφορα στρασάκια, και είμαστε έτοιμες για να εντυπωσιάσουμε.

Για τις πιο ρομαντικές γυναίκες δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη πρόταση για τις απόκριες. Με μια καλή βάση μακιγιάζ, ένα έντονο μαύρο eyeliner και ένα κατά κόκκινο κραγιόν μπορείς να μεταμορφωθείς σε μια γλυκιά Χιονάτη και να περιμένεις τον δικό σου πρίγκηπα!

Για τις πιο μικρές φίλες μας ή ακόμα και τις μανούλες προτείνω αυτή εδώ την εκδοχή μακιγιάζ την οποία μπορείτε να κάνετε και στην κόρη σας. Θέλει μια μικρή δεξιοτεχνία στις κινήσεις αλλά θα είναι πιο εύκολο αν κατεβάσετε την εικόνα και ακολουθήσετε βήμα βήμα το μακιγιάζ. Ένα μακιγιάζ που θα κάνει χαρούμενο και το παιδάκι σας αλλά και εσάς.

Τέλος για αυτές που θέλουν κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό μπορούν να μεταμορφωθούν σε υπέροχες γατούλες. Με ένα μαύρο μολυβάκι μπορείτε να κάνετε αυτό το υπέροχο μακιγιάζ.

Το επόμενο είναι κάπως ιδιαίτερο αλλά εξίσου εντυπωσιακό. Θέλετε να είστε η κακιά μάγισσα του παραμυθιού; Έντονα φρύδια, μωβ χείλη και μεταμορφώνεστε αμέσως στην όμορφη κακιά μάγισσα.

Ότι και να αποφασίσετε να κάνετε, ελπίζω οι φετινές αποκριές να είναι πολύ όμορφες ώστε να ξεφύγουμε λίγο από τα καθημερινά μας προβλήματα.

Σχετικά άρθρα