Κολοκυθάκια στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και τυρί!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 6-8 άτομα</em><br /><br />2-3 κολοκυθάκια , κομμένα σε φέτες κατά μήκος περίπου 1/4-inch πάχους ή λιγότερο<br />1 βαζάκι σάλτσα ντομάτας εμπορίου<br />1 μικρό ματσάκι φρέσκο σπανάκι , χοντροκομμένα<br />440 γραμμάρια τυρί cottage<br />2-3 φλιτζάνια τριμμένο τυρί μοτσαρέλα<br />φρέσκο τριμμένο τυρί παρμεζάνα<br />1 αυγό<br />περίπου 1/ 2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό<br />πιπέρι</p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: 1em;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p>Απλό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας χωρίς γλουτένη<br /><br />Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί το τυρί cottage , το αυγό , το βασιλικό και το πιπέρι . Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε χοντρές λωρίδες. Καλύψτε τον πάτο του πυρέξ με τη σάλτσα και στη συνέχεια στρώστε τα κολοκυθάκια , σπανάκι , σάλτσα ντομάτας , το μείγμα με το τυρί cottage , μοτσαρέλα . Επαναλάβετε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.<br /><br />Τέλος πασπαλίζετε με παρμεζάνα  και τον αποξηραμένο βασιλικό . Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα. Στη συνέχεια αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για ακόμα  15 λεπτά.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 75 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα