Παραδοσιακές λαδερές μπάμιες!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />1000 γραμμάρια μπάμιες κατεψυγμένες<br />1 φλιτζάνι ελαιόλαδο<br />1 φλιτζάνι ντομάτα στον Τρίφτη<br />2 φλιτζάνια νερό<br />αλάτι, πιπέρι</p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: 1em;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p>Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπάμιες για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ανακατεύετε απαλά.<br /><br />Αφού το φαγητό πάρει βράση, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 35 περίπου λεπτά.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα