Σοκ στην Εύβοια με δάσκαλο που αποπλανούσε τη μαθήτριά του – 12 χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο διεστραμμένος εκπαιδευτικός

Δάσκαλος από την Εύβοια επιδίδονταν σε έναν διαφορετικό τρόπο διδασκαλίας, αφού δεν δίστασε να αποπλανήσει ανήλικη μαθήτριά του, η οποία βρισκόταν ακόμη στο δημοτικό!. Ο δάσκαλος κατηγορήθηκε για γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο κορίτσι που είχε συμπληρώσει τα 12 όχι όμως τα 14 έτη καθώς και για παιδική πορνογραφία, αφού διέθετε στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό.

Το Δικαστήριο χρειάστηκε αρκετό χρόνο μέχρι να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία και να μιλήσουν όλοι οι μάρτυρες που είχαν σχέση με το περιστατικό. Έπειτα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Εύβοιας έκρινε ένοχο τον διεστραμμένο δάσκαλο για γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο δάσκαλος που εργαζόταν ως εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας θα εκτίσει ποινή κάθειρξης 12 ετών, ενώ δεν του έχει αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Τόσο οι γονείς όσο και η νεαρή κοπέλα που έχει πλέον ενηλικιωθεί δέχτηκαν με χαρά την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς. όπως είπαν μέσω του δικηγόρου τους, αποτελεί μια δικαίωση της οικογένειας για τις δύσκολες ώρες που κλήθηκε να περάσει από τη δράση του διαταραγμένου εκπαιδευτικού.

Σοκαριστικοί οι διάλογοι του δράστη με το μικρό κορίτσι

Ο παιδεραστής δάσκαλος έστελνε συνεχώς μηνύματα στο παιδί, εκ των οποίων κάποια τη ρωτούσαν: «Πως θα ήθελες να βγάλουμε το παιδί μας όταν γεννηθεί;».

Βέβαια ο δράστης φαίνεται ότι είχε απλώσει “τα πλοκάμια” του και σε άλλες μαθήτριες, εκ των οποίων δύο υπέβαλαν καταγγελία ότι είχε αποπειραθεί να τις αποπλανήσει. Το ένα κορίτσι, μάλιστα, ανέφερε ότι την είχε κλειδώσει μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις εις βάρος της.

Όταν όμως ρωτήθηκε από το δικαστήριο, ο δάσκαλος ενώ είχε παραδεχτεί αρχικά ότι ήταν υπεύθυνος για όσα κατηγορούνταν, ανασκεύασε λέγοντας ότι είχε πέσει θύμα σκευωρίας, ότι κάποιος είχε “φυτέψει” τις φωτογραφίες στο κινητό του και ότι το μόνο του σφάλμα ήταν ότι είναι ένας ρομαντικός δάσκαλος! Την οργή του δικαστηρίου προκάλεσε και ο συνήγορος υπεράσπισης ο οποίος προσπάθησε να ρίξει το βάρος στο κορίτσι λέγοντας ότι: «Τα παιδιά πλέον προκαλούν αντιδράσεις αναβιβάζοντας προκλητικές φωτογραφίες στα Social Media».

Ο διαστροφικός δάσκαλος δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στο άτυχο κορίτσι λέγοντας: «Ο θεός να την συγχωρέσει για αυτό που μου έκανε» κατηγορώντας τη για τη θέση στην οποία τον έβαλε σήμερα.

Σχετικά άρθρα