Λιονέλ Μέσι: Σάλος με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που λένε ότι απάτησε την Αντονέλα με μια δημοσιογράφο από την Αργεντινή!

Χαμός έχει γίνει από την είδηση Βραζιλιάνικων μέσων που αποκαλύπτουν ότι ο διάσημος άσσος του ποδοσφαίρου έβαλε βόμβα στα θεμέλια της σχέσης του με την Αντονέλα Ροκούζο, αφού την απάτησε με μια Αργεντινή δημοσιογράφο, την Σόφι Μαρτίνες. Μάλιστα η Μαρτίνες έχει γεμίσει το instagram της από φωτογραφίες του Μέσι!

Οι Βραζιλιάνοι ισχυρίζονται ότι η δημοσιογράφος είναι η πέτρα του σκανδάλου που έχει δημιουργησει μεγάλη ένταση στο παντρεμένο ζευγάρι, τόσο που ακούγεται ότι βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου, αφού η Αντονέλα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι έξαλλη με τον διεθνή επιθετικό της Inter Miami.

Δεδομένου μάλιστα ότι αυτή είδηση έρχεται λίγες μέρες αφού υπήρχαν άλλα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του Μέσι με την Αντονέλα και ότι το ζευγάρι προσπαθεί “να τα βρει”, οι ισχυρισμοί των Βραζιλιάνων κερδίζουν μεγαλύτερο έδαφος.

Πάντως πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, που όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί δεν έχει δώσει δικαιώματα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής ήταν μόλις 5 ετών και είναι μαζί από το 1998. Το 2017 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ενώ είχαν ήδη αποκτήσει 2 παιδιά και λίγο αργότερα η Αντονέλα έφερε στον κόσμο και το τρίτο παιδί τους.

Σχετικά άρθρα